Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » PIPELIFE HELLAS AE: Βραβείο καλύτερης δημιουργίας

PIPELIFE HELLAS AE: Βραβείο καλύτερης δημιουργίας

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. συμμετείχε στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψύξης Θέρμανσης, Συμβατικών & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ENERGYTECH 2007, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαρτίου έως και την 1Απριλίου 2007 στο Διεθνές Εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην εταιρία απονεμήθηκε το Βραβείο καλύτερης δημιουργίας από την HELEXPO για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου.

Το περίπτερο της PIPELIFE προσέλκυσε σημαντικό αριθμό επισκεπτών καθώς όλοι οι συνεργάτες αλλά και επαγγελματίες του χώρου τίμησαν την εταιρία με την παρουσία τους. Η ανταπόκριση μάλιστα από πλευράς των επαγγελματιών του χώρου ήταν εντυπωσιακή, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την θέση της εταιρίας ανάμεσα στους κορυφαίους παραγωγούς πλαστικών σωλήνων. Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν όλα τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της PIPELIFE που διατίθενται στην ελληνική αγορά και χρησιμοποιούνται σε κτιριακές, τεχνικές και αγροτικές εφαρμογές. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το σύστημα πολυστρωματικών σωλήνων και εξαρτημάτων RADOPRESS με εφαρμογές σε δίκτυα ζεστού – κρύου νερού. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών στράφηκε κυρίως στην ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων σωλήνων DOMLIFE που δίνει λύσεις σε όλες τις εφαρμογές της σύγχρονης οικοδομής. Ειδικότερα οι επισκέπτες εστίασαν την προσοχή τους στα συστήματα σωληνώσεων κτιριακής αποχέτευσης ΝΟVALIFE, UNILIFE και SANILIFE καθώς και στο σύστημα σωληνώσεων πολυπροπυλενίου (PP) POLYLIFE. Η PIPELIFE είναι η μόνη ελληνική βιομηχανία που παράγει συστήματα σωληνώσεων πολυπροπυλενίου (PP) που καλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις κτιριακής αποχέτευσης για κατοικίες, προσφέροντας ταυτόχρονα λύσεις για εφαρμογές αποχέτευσης μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων.
Στην έκθεση ENERGYTECH 2007, αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η φιλοσοφία της PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που μέσω της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των παραγομένων προϊόντων και των παρεχομένων υπηρεσιών προς όφελος του Έλληνα επαγγελματία, αποσκοπεί στην πληρέστερη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.