Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ AQUATHERM

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ AQUATHERM

aquath2.jpg

aquath2.jpgΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 100 περίπου ατόμων πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008 στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης, σεμινάριο για την πανηγυρική παρουσίαση των νέων προϊόντων των Γερμανικών εργοστασίων της AQUATHERM GmbH.
Για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε από όλους ότι η AQUATHERM πρωτοτυπεί σε καινοτομίες και νέες μεθόδους σε ότι αφορά το πρόγραμμα παραγωγής για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητος και του κόστους των υλικών της.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι προσκεκλημένοι για τους σωλήνες Faser PN 20, Climatherm Faser PN 10, όπως και το νέο σύστημα θέρμανσης – δροσισμού Climasystem (ψάθας), το οποίο τοποθετείται σε τοίχους, οροφή και δάπεδο και για το καινούργιο σύστημα σωληνώσεων πυρόσβεσης Sprinkler Firestop ως και την παρουσίαση θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων που έγιναν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα σε μεγάλα κτίρια (ξενοδοχεία, κλπ) των ανωτέρω υλικών. Την εκδήλωση οργάνωσε η εταιρία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α.Ε. στο Ηράκλειο Κρήτης με τις οδηγίες και την επίβλεψη της ΑΚΟΥΑΘΕΡΜ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΑΚΟΥΑΘΕΡΜ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ συνοδευόμενος από τον υιό του όπως και ο Β. Φωσκόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΟΥΑΘΕΡΜ ΕΛΛΑΣ με τους συνεργάτες του.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ακολούθησε συζήτηση επί τεχνικών θεμάτων και πλούσιος μπουφές.