Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Παρουσίαση καινοτόμων συστημάτων από την «υδρώ» Κορινθίας και την Interplast

Παρουσίαση καινοτόμων συστημάτων από την «υδρώ» Κορινθίας και την Interplast

Η «υδρώ» Κορινθίας, μαζί με την Interplast, πραγματοποίησαν παρουσίαση καινοτόμων συστημάτων για ύδρευση, θέρμανση, αποχέτευση και κλιματισμό.
Ο τεχνικός κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για νέες τεχνολογίες από τους μηχανικούς της Interplast, αλλά και να λύσει απορίες για τα υδραυλικά συστήματα πλαστικών σωληνώσεων.


Έντονο ενδιαφέρον υπήρξε για το βραβευμένο, προμονωμένο σύστημα πολυπροπυλενίου Aqua Plus Prins, την ενδοδαπέδια θέρμανση – δροσισμού ξηράς δόμησης EcoFloor και το πυράντοχο, πιστοποιημένο σύστημα πολυπροπυλενίου FireFighter.
Τέλος, έγινε πλήρης παρουσίαση μηχανών συγκόλλησης και εργαλείων της ιταλικής εταιρίας RITMO.

Η «υδρώ» συνεχίζει να πρωτοπορεί!
Την παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στο κεντρικό κατάστημα της Κορίνθου, έκανε ο κ. Ευθύμιος Κουλούντζος, διευθυντής προδιαγραφών της Interplast και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον αρκετοί επαγγελματίες του χώρου αλλά και μηχανολόγοι, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους από τα νέα προϊόντα. Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της «υδρώ» Κορινθίας Α.Ε., Μανώλης Γαϊτάνος, δεσμεύθηκε ότι τα τεχνικά σεμινάρια και οι ενημερώσεις για τα καινοτόμα προϊόντα, θα συνεχιστούν.