Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Παγκρήτια σύσκεψη της ΟΒΥΕ στο Επιμελητήριο Χανίων

Παγκρήτια σύσκεψη της ΟΒΥΕ στο Επιμελητήριο Χανίων

Παγκρήτια σύσκεψη ΟΒΥΕ και εκπροσώπων των διοικητικών συμβουλίων όλων των νομών, (Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανιών), πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία και συνεργασία των Δ.Σ. των συνδέσμων υδραυλικών της Κρήτης, υπό την παρουσία και την αιγίδα της ΟΒΥΕ, την οποία και εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Βαργιάμης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή ταμία, και μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου Ηρακλείου, Κωνσταντίνο Φυσαράκη.
Οι εργασίες της Παγκρήτιας σύσκεψης πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα, αναπτύχθηκε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος επί κλαδικών θεμάτων και τρεχουσών εξελίξεων.


Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, μεταξύ άλλων, εξήρε την πρωτοβουλία και τη συνεργασία των συναδέλφων των Δ.Σ. των συνδέσμων της Κρήτης, αλλά και το Δ.Σ. του συνδέσμου Χανίων για τη φιλοξενία και την διοργάνωση της σύσκεψης. Παράλληλα, επεσήμανε ότι μέσα από αυτές τις συσκέψεις αναπτύσσεται η συλλογική δράση, αλλά και αναδεικνύονται ιδιαίτερα θέματα του Κλάδου. Στην Παγκρήτια σύσκεψη που διεξήχθη στην πόλη των Χανιών συμμετείχαν οι εξής συνάδελφοι:
Σύνδεσμος Χανίων: Εμμανουήλ Κατσουλάκης, Νικόλαος Νικολουδάκης, Γεώργιος Βεργάκης, Σήφης Παρδαλάκης, Νίκος Παπαδάκης, Νικήτας Μαρμαριτσάκης.
Σύνδεσμος Ηρακλείου: Ηρακλής Δαριβιανάκης, Κων/νος Παπάς, Κων/νος Φυσαράκης.
Σύνδεσμος Λασιθίου: Ιωάννης Βάρδας, Μιχαήλ Πόθος.
Σύνδεσμος Ρεθύμνου: Στέλιος Μιχαλάκης, Σταύρος Γαλιάκης, Νίκος Στρατιδάκης, Σταύρος Μανουσάκης, Εμμανουήλ Κούτζος.

Γραφείο τύπου ΟΒΥΕ