ΟΒΥΕ: Ευρεία τηλεδιάσκεψη του Κλάδου την Τετάρτη 27.1.2021

Η ΟΒΥΕ μετά από πρωτοβουλία και ενέργειες του προέδρου της, Δημητρίου Βαργιάμη, και με διοργανώτρια και υποστηρίκτρια τη ΓΣΕΒΕΕ,  θα πραγματοποιήσει ευρεία τηλεδιάσκεψη του κλάδου την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/21 και ώρα 18.30. Την τηλέ-συζήτηση θα συντονίζει ο προεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γεώργιος Καββαθάς.
Στην ενημερωτική επιστολή του γραφείου τύπου της Ομοσπονδίας, αναφέρεται:

Ενημερωτικό δελτίο, Αθηνα 20/1/2021
Θέμα: Τηλεδιάσκεψη ΓΣΕΒΕΕ – ΟΒΥΕ, Τετάρτη 27/1/21, 18:30
Προς:

  • Μέλη Δ.Σ. ΟΒΥΕ
  • Προέδρους & γεν. γραμματείς  – Δ.Σ. Συνδέσμων υδραυλικών, μελών της ΟΒΥΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στο πλαίσιο συνεχών ενημερωτικών δράσεων της ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιούνται από τη Συνομοσπονδία ανοιχτές τηλεδιασκέψεις με τη συμμετοχή μελών των Δ.Σ., των Ομοσπονδιών, σωματείων, αλλά και μελών πρωτοβάθμιων σωματείων.
Υπό το πρίσμα   αυτό, σας γνωρίζουμε ότι  την Τετάρτη 27/1/21 στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί ευρεία – ανοιχτή  Τ/Δ από τη ΓΣΕΒΕΕ για κλαδικά θέματα, ασφαλιστικά, φορολογικά, τρέχουσες εξελίξεις  κ.α. Σημειώνεται ότι στην ανοιχτή τηλε-συζήτηση θα προεδρεύσει, και θα συντονίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, συν. Γ. Καββαθάς, και φυσικά παρών θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας & Ά Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, συν. Δ. Βαργιάμης και τα μέλη του προεδρείου και του διοικητικού συμβουλίου της ΟΒΥΕ.
Ως τούτων,  παρακαλούμε να ενημερώσετε τα  Μέλη των Δ.Σ. των συνδέσμων σας, καθώς και μέλη των σωματείων – φυσικά πρόσωπα για τη μαζική συμμετοχή του Κλάδου. Η Τ/Δ της Τετάρτης 27/1/21 – 18.30, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και την οργάνωση της ΓΣΕΒΕΕ.
Για τη συμμετοχή σας παρατίθενται οι εξής οδηγίες :
Για την τηλεδιάσκεψη ΓΣΕΒΕΕ με την ΟΒΥΕ  την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18.30 θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα WEBEX (η πλατφόρμα θα ανοίξει 10 λεπτά πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης για να κάνετε την είσοδό σας).

Για οδηγίες συμμετοχής στη Τ\Δ, επικοινωνείστε με την ΟΒΥΕ.