Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Όλο το φάσμα των ΑΠΕ στην έκθεση «Ενέργεια 2007»

Όλο το φάσμα των ΑΠΕ στην έκθεση «Ενέργεια 2007»

energeia2.jpg

Διοργανώθηκε στις 18-21 Οκτωβρίου, παράλληλα με την «1η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμών» στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι
Υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ, η εταιρία Leaderexpo διοργάνωσε με επιτυχία τη 2η διεθνή έκθεση Ενέργεια 2007 και την 1η διεθνή έκθεση Αυτοματισμών στις 18-21 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι.
energeia2.jpgΣτις εκθέσεις συμμετείχαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, των αιολικών πάρκων, των συστημάτων αυτοματισμού (βιομηχανικού και μη), της κτιριακής ενεργειακής αυτονομίας κ.ά.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Στο πλαίσιο της έκθεση διοργανώθηκε και το 2ο διεθνές συνέδριο «Enertech 2007» στο οποίο συμμετείχαν πολλοί επιστημονικοί φορείς από το χώρο της ενέργειας.
Οι παρουσιάσεις στο συνέδριο περιελάμβαναν θέματα σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας, την παρούσα κατάσταση, τις τάσεις και τις προοπτικές της νέας αναπτυσσόμενης αγοράς των ΑΠΕ, καθώς και τη σημασία αυτών στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αποτροπή της κλιματικής αλλαγής.
Τα εγκαίνια των εκθέσεων και του συνεδρίου έγιναν από τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ, Κωνσταντίνο Μουσουρούλη και Ευάγγελο Μπαλτά, αντίστοιχα.