Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Οι σύνδεσμοι υδραυλικών και ηλεκτρολόγων Δωδεκανήσου διοργάνωσαν κοινή χοροεσπερίδα

Οι σύνδεσμοι υδραυλικών και ηλεκτρολόγων Δωδεκανήσου διοργάνωσαν κοινή χοροεσπερίδα

rodos 1.jpg

rodos 1.jpgΣτις 06/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων CASTELLO ROSSO στην Κρεμαστή, έγινε η ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Υδραυλικών Δωδεκανήσου, που φέτος, για πρώτη φορά, την οργάνωσαν μαζί με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων του νομού.
Σκοπός και των δύο συνδέσμων, ήταν να γνωριστούν καλύτερα τα μέλη τους μέσα σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά, με πολλή μουσική και χορό και να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας καλό φαγητό και ποτό.
Τα μέλη χόρεψαν και διασκέδασαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς και κέρδισαν αρκετά δώρα μεγάλης αξίας από την πλούσια λαχειαγορά. Τα  δώρα πρόσφεραν διάφορες εταιρίες που με την ευγενική τους χειρονομία ενίσχυσαν την προσπάθεια και των δύο συνδέσμων να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των κλάδων τους.
Οι πρόεδροι των συνδέσμων Αναστάσιος Σωτηράκης (πρόεδρος υδραυλικών) και Ηλίας Κατσιμπράκης (πρόεδρος ηλεκτρολόγων) καλωσόρισαν τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχηθήκαν  σε όλους καλή διασκέδαση.
Στη χοροεσπερίδα παρευρέθηκαν μετά από πρόκληση των σωματείων, οι: Γεώργιος Χατζημάρκος (πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου), Ιωάννης Κακλιός (πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου), Ανδρέας Δερμάτης (πρόεδρος Αλουμινοκατασκευαστών Ρόδου), οι υπάλληλοι του τμήματος βιομηχανίας. Ο κ. Χαρτοφύλλης ευχαρίστησε δημοσίως όλους τους εθελοντές αιμοδότες μέλη των συνδέσμων υδραυλικών και ηλεκτρολόγων, που προσφέροντας εθελοντικά το αίμα τους σώζουν ανθρώπινες ζωές. Συνεχίζοντας προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να γίνουν και αυτοί εθελοντές αιμοδότες γιατί το αίμα, όπως είπε, είναι δώρο ζωής. Η χοροεσπερίδα συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι. Όλοι διασκέδασαν αυτήν την υπέροχη αποκριάτικη βραδιά.