Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ο Θανάσης Κοντονάσιος επανεξελέγη πρόεδρος στο Σύνδεσμο Υδραυλικών Αγρινίου

Ο Θανάσης Κοντονάσιος επανεξελέγη πρόεδρος στο Σύνδεσμο Υδραυλικών Αγρινίου


Μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων στις αρχαιρεσίες, στις 21 Μαρτίου

Με πρωτοφανή συμμετοχή μελών (120 από τα 140) πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο Σύνδεσμο Αγρινίου στις 21 Μαρτίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου καθώς και αντιπροσώπων στην ΟΒΥΕ και την τοπική Ομοσπονδία.
Ενδιαφέρον υπήρξε ωστόσο και για την εκλογή στο Δ.Σ., αφού 15 συνάδελφοι έθεσαν υποψηφιότητα για τις 7 έδρες της διοίκησης.
Οι εκλογές διενεργήθηκαν με ένα ψηφοδέλτιο και όπως μας επεσήμανε ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συνδέσμου Θανάσης Κοντονάσιος, «η πέραν των προσδοκιών μας συμμετοχή των συναδέλφων στη γενική συνέλευση καθώς και ο μεγάλος αριθμός υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ., δείχνουν το ενδιαφέρον των συναδέλφων για τα κοινά, κάτι που είναι αποτέλεσμα και της δουλειάς που έκανε η προηγούμενη διοίκηση».

Τα νέα όργανα του Συνδέσμου συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Θανάσης Κοντονάσιος
Αντιπρόεδρος: Κώστας Πετρόπουλος
Γεν. γραμματέας: Κώστας Κατερινόπουλος
Ταμίας: Αλέξανδρος Μπούρας
Μέλη: Νίκος Ανατσούτσουλας, Βασίλης Χολέβας, Κώστας Καντερές.

Εποπτικό Συμβούλιο
Χρήστος Ζήσης, Ιωακείμ Σαπκίδης, Γιάννης Χρυσικός.

Αντιπρόσωποι ΟΒΥΕ
Θανάσης Κοντονάσιος, Κώστας Κατερινόπουλος, Μιχάλης Τουφεκούλας, Κώστας Πετρόπουλος, Νίκος Σαρακανίδας, Αλέξανδρος Μπούρας.

Αντιπρόσωποι Τοπικής Ομοσπονδίας
Θανάσης Κοντονάσιος, Κώστας Κατερινόπουλος, Μιχάλης Τουφεκούλας, Κώστας Πετρόπουλος, Δημήτρης Κατσαμπίρης, Αλέξανδρος Μπούρας.

«Θα ενημερώσουμε τον κόσμο»

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συνδέσμου Αγρινίου, Θανάσης Κοντονάσιος, κατά τη συνομιλία που είχαμε, μας ενημέρωσε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις του Δ.Σ. θα είναι η εκ νέου ενημέρωση του κοινού, των καταναλωτών για το επάγγελμα και τους υδραυλικούς.
«Οι υδραυλικοί έχουν ευθύνες, υποχρεώσεις στη δουλειά τους και όλα αυτά ο κόσμος πρέπει να τα μάθει. Να τα συνειδητοποιήσει.
Να ξέρουν τι να ζητάνε από τους υδραυλικούς, ούτως ώστε να φύγουν από τη μέση οι «αεριτζήδες». Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που απορρέουν από την Υπεύθυνη Δήλωση διασφαλίζουν τους πολίτες, έναντι όλων των άλλων που παίρνουν μια τσιμπίδα και κάνουν τους υδραυλικούς.
Θα ενημερώσουμε με όλα τα μέσα το κοινό, και σε συνδυασμό με την ασφάλιση των έργων που θα τους προσφέρουμε, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την εφαρμογή του διατάγματος».
Ο συν. Κοντονάσιος, μας είπε ακόμα ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αγρινίου, καθώς και με τη διεύθυνση Βιομηχανίας του νομού.
Μας ανέφερε ακόμη ότι πραγματοποιήθηκαν, με επιτυχία, σεμινάρια για τα αέρια καύσιμα από το ΕΛΚΕΔΕ.
Τα σεμινάρια παρακολούθησαν 68 μέλη του Συνδέσμου, που σύντομα θα δώσουν εξετάσεις για την απόκτηση της σχετικής άδειας.
Τόνισε ότι ο Σύνδεσμος και κατ’ επέκταση οι συνάδελφοι είναι σε επιφυλακή για το ασφαλιστικό και το ΜΗΚΙΕ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι περιφερειακές συσκέψεις των συνδέσμων με την αρωγή της ΟΒΥΕ, είναι πολύ χρήσιμες και ουσιαστικές.