Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Κορινθίας έκοψε την πίτα του διαδικτυακά

Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Κορινθίας έκοψε την πίτα του διαδικτυακά

Στην κορυφή της τεχνολογίας βρέθηκε ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Νομού Κορινθίας, κάνοντας την κοπή της πίτας του ένα διαδικτυακό happening από τα γραφεία του Συνδέσμου, όπως αναφέρεται και σε σχετικό δημοσίευμα της korinthosnews.gr.


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, συν. Μανώλης Γαϊτάνος, τόλμησε το εγχείρημα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω covid-19, πετυχαίνοντας να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο. Το «παρών» έδωσαν οι θεσμικοί φορείς με μηνύματά τους μέσω ίντερνετ: Οι δύο υφυπουργοί Νίκος Ταγαράς και Χρίστος Δήμας, η βουλευτής της Ν.Δ. κα. Μαριλένα Σούκουλη, ο βουλευτής του Σύριζα κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Τάσος Γκιολής, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς, και ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, συν. Δημήτρης Βαργιάμης.
Κλείνοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κορινθίας κ. Μανώλης Γαϊτάνος επισήμανε:
«Οι υδραυλικοί είναι μέρος της κοινωνίας και η κρίση που περνάμε δεν πρέπει να μας κάνει να αποξενωθούμε, αλλά αντίθετα πρέπει να μας φέρει πιο κοντά».
Η διαδικτυακή κοπή της πίτας του Συνδέσμου ολοκληρώθηκε με την ευχή του χρόνου η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, από κοντά – και να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι