Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης γιόρτασε τους Άγιους Πάντες

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης γιόρτασε τους Άγιους Πάντες

Στις 3/6/2007, ημέρα Κυριακή, των Αγίων Πάντων, πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Συνδέσμου Ν. Θεσσαλονίκης, γιορτή όλων των υδραυλικών της πόλης. Η γιορτή περιελάμβανε αρτοκλασία το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ο Σύνδεσμος δεξιώθηκε όλα τα μέλη του με τις οικογένειές τους και τους επίσημους καλεσμένους στο κοσμικό κέντρο «Το Βουνό».

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων, καθώς την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ηγετικά στελέχη του κλάδου και όχι μόνο. Παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του ΒΕΘ κ. Ανδρέας Σταμπολίδης, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Θεσσαλονίκης κ. Σιάγκας Πασχάλης, ο διευθυντής κ. Χρήστος Σπανόπουλος, το εποπτικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού και ο νομικός σύμβουλος κ. Ταξιάρχης Μαύρος. Το ΚΚΕ εκπροσώπησε ο συνάδελφος κ. Κωνσταντίνος Κισσάς. Ο αντιδήμαρχος του δήμου Εχεδώρου, ο συνάδελφος Συμεών Τουλκιαρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος – συνάδελφος Σάββας Γεωργιάδης. Το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και η ελεγκτική επιτροπή του Συνδέσμου.
Την ΠΟΣΕΥΔ εκπροσώπησε ο προϊστάμενος του εποπτικού συνάδελφος Κωνσταντίνος Κεϊβανίδης. Ο διευθυντής του ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ κ. Μηνάς Διασιγένης. Ο Σύνδεσμος τίμησε με πλακέτες τους συνταξιούχους του κλάδου, ως δείγμα σεβασμού για την προσφορά τους στον κλάδο και έδωσε επαίνους στους αιμοδότες για την πολύτιμη κοινωνική τους προσφορά. Ακολούθησε χορός και διασκέδαση ως το απόγευμα. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, ευχαριστεί θερμά τον Συνεταιρισμό Υδραυλικών Θεσσαλονίκης και τους συνεργάτες του, εταιρίες: Hilti Hellas AEE, Karina ABEE, Interplast, Tata Hellas ΕΠΕ, Χ. & Ν. Νατσακάκος Viospiral, Μαύρος ΑΕΤΕ, Χαλκόρ, Wilo Hellas ABEE, KLT, Ενέργεια – Υφαντίδης, για την οικονομική τους συμβολή στη γιορτή του Συνδέσμου.

Αιμοδοσία

Με τη συμμετοχή 30 συναδέλφων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/4/2007 και ώρα 9.00 – 12.00 το πρωί, στο νέο κτίριο της αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, η εθελοντική αιμοδοσία του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου παρακαλεί τους συναδέλφους που μπορούν να δώσουν αίμα, να προσέρχονται στο κτίριο της αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για το σκοπό αυτό, γιατί δυστυχώς οι ποσότητες αίματος δεν επαρκούν για τις ανάγκες όλων των συναδέλφων μας. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί τους συναδέλφους αιμοδότες και τους συγχαίρει για την κοινωνική τους αυτή προσφορά.

 Σεμινάριο με την «Ν. Σαπουντζής ΑΕ»

Με τη συμμετοχή 200 συναδέλφων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2007 τεχνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία Ν. Σαπουντζής ΑΕ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του γερμανικού οίκου Grohe στην Ελλάδα, με θέμα:
– Εντοιχιζόμενα καζανάκια, εγκατάσταση, service.
 – Φλουσόμετρα WC, τεχνικά χαρακτηριστικά, προϋποθέσεις λειτουργίας.
– Εντοιχιζόμενα συστήματα, τεχνικά χαρακτηριστικά.
– Θερμοστατικές μπαταρίες, τεχνικά χαρακτηριστικά.
 – Παρουσίαση νέων προϊόντων.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του ξενοδοχείου.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί την εταιρία Ν. Σαπουντζής Α.Ε. για την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου.