Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ο Σύνδεσμος Πιερίας έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Πιερίας έκοψε την πίτα του

pieria pita.jpg

pieria pita.jpgΠραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή πίτας του Συνδέσμου νομού Πιερίας, στο κέντρο «Αχνοφεγγιά», το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Περικλής Τζιβανίδης, ο αντινομάρχης Πιερίας κ. Κωνσταντίνος Φιλοκώστας, εκπρόσωποι του τμήματος Βιομηχανίας Πιερίας, εκπρόσωποι του υφυπουργού κ. Γεώργιου Κωνσταντόπουλο και του βουλευτή Πιερίας κ. Κωνσταντίνου Κουκοδήμου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της τοπικής ομοσπονδίας.
Επίσης παραβρέθηκαν το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Πιερίας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Ελαιοχρωματιστών Πιερίας, και ο ταμίας της ΠΟΣΕΥΔ κ. Νικόλαος Γιάγκου.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά τους παλαίμαχους συνταξιούχους υδραυλικούς και όλους τους υδραυλικούς μέλη του Συνδέσμου, που το τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης ευχαριστεί το Συνεταιρισμό Πιερίας, τη Rothenberger, τη βιομηχανία ηλιακών θερμοσιφώνων ΞΑΦΗΣ και το Συνεταιρισμό Λάρισας ΝΕΣΥΘΕΡΜ, για την ευγενική χορηγία τους στη λαχειοφόρο αγορά.