Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ο Σύνδεσμος Αθήνας κάλεσε τους συναδέλφους στην απεργιακή κινητοποίηση για τα Τέμπη

Ο Σύνδεσμος Αθήνας κάλεσε τους συναδέλφους στην απεργιακή κινητοποίηση για τα Τέμπη

«Ύστερα από τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα αλλά και σε όλα τα μέρη τις Ελλάδας, για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη όπου βάφτηκαν με αίμα οι γραμμές του τρένου, δίνουμε συνέχεια στον αγώνα και καλούμε κάθε συνάδελφο, στις 16 Μάρτη, να κλειδώσει το βαλιτσάκι με τα εργαλεία του και να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση με το Σύνδεσμο, ώστε να εκφράσουμε στο δρόμο, την οργή και την αντίθεσή μας στην ανάπτυξή τους και τα κέρδη τους, που είναι βουτηγμένα στο αίμα.


Συνάδελφοι
Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν έχει να κάνει με την κακιά ώρα και την κακιά στιγμή, αλλά με την απελευθέρωση των μεταφορών. Στο όνομα της οποίας, διαχρονικά, υπολογίζεται μόνο το κέρδος με μηδενικά μέτρα ασφαλείας. Όπως συμβαίνει με την απελευθέρωση της ενέργειας και τους υπέρογκους λογαριασμούς που λαμβάνουμε, ή με την υγεία και όλα τα προβλήματα που αναδείχθηκαν στην πανδημία.
Τελικά δεν είναι το ανθρώπινο λάθος ή τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Είναι συγκεκριμένες πολιτικές που έχουμε δει μέσα από σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες, συγκρούσεις τρένων που στοίχισαν ανθρώπινες ζωές. Καλούμε κάθε συνάδελφο να έρθει μαζί μας να διαμαρτυρηθούμε για όλα τα παραπάνω, και ενάντια σε όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν να κάνουν με την ποιότητα της ζωής μας.
Να καταδικάσουμε τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει μέχρι σήμερα, και οι οποίες πολιτικές βάζουν στο περιθώριο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Ο Σύνδεσμος ήταν και θα είναι παρών σε οτιδήποτε αφορά τους συναδέλφους και την ελληνική κοινωνία, πρωτοπόρος στους αγώνες ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό, κατάσχεση, διακοπή ρεύματος και νερού που θα προβεί το κράτος με τα κοράκια του.
Το Δ.Σ.»

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι