Ο ΣΕΥΑ έκοψε την πίτα του

Σε πολύ ευχάριστο και συναδελφικό κλίμα, με μεγάλη συμμετοχή ενεργών αλλά και συνταξιούχων μελών του, πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Σύνδεσμου της Αθήνας. Τους συναδέλφους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου, Θανάσης Στρουμπούλης. Στον χαιρετισμό που τους απηύθυνε, ανέφερε τα έξης:


«Εκ μέρους του ΔΣ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεστε εδώ συνάδελφοι – και ιδιαίτερα οι αρκετοί απόμαχοι του Κλάδου μας. Το καλό είναι πως, ακόμη κι αν δεν βρίσκονται εδώ ανάμεσά μας σήμερα, δεν έχουμε χάσει κανέναν – και αυτό είναι το σημαντικό, πως αν και συνταξιούχοι, όλοι είναι όρθιοι, δυνατοί, στις επάλξεις και στον αγώνα. Είναι ιδιαίτερη τιμή μας που είναι σήμερα κοντά μας και που μας τιμούν με την παρουσία τους .
Τα μέλη μας είναι καλά, δουλεύουν αγωνίζονται, αν και το αποτέλεσμα βέβαια είναι λίγο άνισο σε σύγκριση με τις ώρες εργασίας και την καθημερινή πάλη. Αλλά αυτή είναι η ζωή: Καθημερινός αγώνας, καθημερινή πάλη, δυστυχώς για ένα αβέβαιο αύριο.


Σήμερα ήρθαμε εδώ για να κόψουμε την Βασιλόπιτά μας, να φάμε ένα μεζεδάκι με κρασάκι και να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους σας. Να ξέρετε αυτή την τραγική στιγμή με τον σεισμό στην γειτονική μας χώρα, ο Σύνδεσμός μας, όπως και όλα τα σωματεία μέσω της Ομοσπονδίας μας, στέλνουμε βοήθεια, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας. Το πρώτο καραβάνι έχει φύγει ήδη, δεν έχουμε μείνει απαθείς και αμέτοχοι, από την πρώτη στιγμή μαζεύτηκαν πράγματα για την Τουρκία και την Συρία.

 

Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία και πολλή δουλειά, να είμαστε καλά και να παλεύουμε για τα προβλήματα μας με αγώνες. Καλή χρονιά σε όλους!».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι