Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ο «Προμηθέας» αποχαιρετά τον Ηλία Καλαντίδη

Ο «Προμηθέας» αποχαιρετά τον Ηλία Καλαντίδη

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εγκαταστάσεων Καύσης Β. Ελλάδας, σε επιστολή του, αναφέρει:

22 Απριλίου 2021: Ημέρα βαθιάς θλίψης για τον «Προμηθέα» και όλα τα επαγγελματικά σωματεία της Ελλάδας, απεβίωσε ο επίτιμος πρόεδρος, Ηλίας Καλαντίδης, μετά από πολυήμερη μάχη με τον covid 19.
Έφυγε ο άνθρωπος που με τον ανιδιοτελή του αγώνα στιγμάτισε τον Σύνδεσμο «Προμηθέα» και γενικότερα όλο τον επαγγελματικό μας κλάδο.
Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπηρέτησε το Σύνδεσμο από όλες τις θέσεις, ιδιαίτερα από τη θέση του προέδρου. Άνθρωπος ευθύς, τίμιος, μαχητής, που ποτέ δεν αρνήθηκε σε κανένα μέλος του Συνδέσμου μας να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζε.
Η επιμονή του για συμμετοχή στα κοινά, μας έδωσε το ερέθισμα να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του, να συνεχίσουμε ώστε να γίνουν τα όνειρά του πραγματικότητα.
Ηλία μας άφησες νωρίς, πριν χαρείς τους κόπους τόσων ετών. Ευχόμαστε από καρδιάς καλό παράδεισο και κουράγιο στην οικογένειά σου.
«Πριν μπείτε εδώ (στο Σύνδεσμο) να βγάζετε όλοι το κομματικό σας παλτό, αλλιώς δουλειά δε θα γίνει»… Αυτός ήταν ο ΗΛΙΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία