Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τρικάλων Ν. Βαλομάνδρας στην έναυση του φυσικού αερίου στην Πύλη

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τρικάλων Ν. Βαλομάνδρας στην έναυση του φυσικού αερίου στην Πύλη

Με την παρουσία του γενικού διευθυντού της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδα Μπακούρα και της διευθύντριας ανάπτυξης και νέων συνδέσεων της εταιρείας, Έφης Καλογήρου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021 η τελετή της συμβολικής έναυσης της φλόγας του φυσικού αερίου στην Πύλη.


Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πρώτους εμπνευστές της έλευσης του φυσικού αερίου στην Πύλη. Μάλιστα, το 2017, είχε συνοδεύσει τον Δήμαρχο της περιοχής Κώστα Μαράβα στις εγκαταστάσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπου έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και συνεννοήσεις για την έλευση του φυσικού αερίου στη Πύλη.
Άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτή την σημαντική εξέλιξη, αφού, επιτέλους, η περιοχή της Πύλης εισέρχεται σε μια νέα εποχή, με την χρήση από οικίες και βιοτεχνίες ενός καυσίμου καθαρού, οικονομικού και άκρως φιλικού προς το περιβάλλον.
Μετά την Πύλη, ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Μουζάκι, όπου επίσης παραβρέθηκαν οι κ.κ. Μπακούρας και Καλογήρου.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι