Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ο Μανώλης Χρήστου επανεξελέγη πρόεδρος του Προμηθέα

Ο Μανώλης Χρήστου επανεξελέγη πρόεδρος του Προμηθέα


Νέος γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Μουσδράκης

Ο Μανώλης Χρήστου επανεξελέγη πρόεδρος του Προμηθέα κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες που έγιναν στις 17 Ιουνίου. Πριν από τη διαδικασία των εκλογών, την ίδια μέρα, στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον» πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Η συνέλευση ξεκίνησε με μια σύντομη παρουσίαση από τον Ηλία Καλαντίδη, των συναδέλφων που είχαν θέσει υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο και για τα άλλα όργανα του σωματείου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Μανώλης Χρήστου έκανε τον απολογισμό δράσης της απερχόμενης διοίκησης και ευχήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες να συνεχίσει το έργο για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του εγκαταστάτη – συντηρητή καυστήρων. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός, εγκρίθηκε ομόφωνα, από τον ταμία Παναγιώτη Μουσδράκη.
Η εφορευτική επιτροπή, που εκλέχθηκε στην αρχή της συνέλευσης και στην οποία κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες, απαρτιζόταν από τους συν. Χαράλαμπο Χεινιάδη (πρόεδρος), Ξενοφών Αθανασιάδη (γραμματέας) και Γιώργο Παππά (ψηφοσυλλέκτης). Στις εκλογές ψήφισαν 72 μέλη του Προμηθέα και όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Πρόεδρος: Μανώλης Χρήστου
Αντιπρόεδρος: Ηλίας Καλαντίδης
Γενικός γραμματέας: Παναγιώτης Μουσδράκης
Β’ γραμματέας: Γιώργος Κοντόπουλος
Ταμίας: Φώτης Γαλάζιος
Μέλη: Γιάννης Αργυρούδης και Βασίλης Χατζής.

Επισημαίνουμε ότι σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο η μοναδική αλλαγή στα πρόσωπα είναι η εκλογή ως νέου μέλους του συν. Φώτη Γαλάζιου στη θέση του συν. Δημήτρη Χασάπη (έθεσε υποψηφιότητα για το πειθαρχικό συμβούλιο). Τα αποτελέσματα για τα άλλα όργανα του σωματείου και για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ) είναι: Ελεγκτική επιτροπή: Γιώργος Χαραλαμπάκης, Δημήτρης Κόκκινος και Αντώνης Κωδώνας. Πειθαρχικό συμβούλιο: Βασίλης Μπόζης, Γιώργος Πασχαλίδης, Δημήτρης Χασάπης, Κώστας Ανδρέου και Παύλος Βύρλιος. Αντιπρόσωποι στην ΟΒΣΘ: Ηλίας Καλαντίδης, Μανώλης Χρήστου και Παναγιώτης Μουσδράκης. Ο συν. Θεόδωρος Σιδέρης εκλέχθηκε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του σωματείου.