Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Ο Jan Babiak από την Uponor Ανατολικής Ευρώπης και διεθνών δραστηριοτήτων κερδίζει το βραβείο REHVA

Ο Jan Babiak από την Uponor Ανατολικής Ευρώπης και διεθνών δραστηριοτήτων κερδίζει το βραβείο REHVA

uponoraward.jpg

uponoraward.jpg

Από αριστερά: Jan Babiak, τεχνικές πωλήσεις θέρμανση/δροσισμός, Uponor Ανατολικής Ευρώπης και διεθνών δραστηριοτήτων, Peter Novak, καθηγητής, πρόεδρος της επιτροπής βράβευσης της REHVA, Olli Seppänen, καθηγητής, πρώην πρόεδρος της REHVA και Francis Allard, καθηγητής, πρόεδρος της REHVA

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Θέρμανσης και Δροσισμού (REHVA) απένειμε στον Δρ. Jan Babiak από την Uponor Ανατολικής Ευρώπης και διεθνών δραστηριοτήτων στην 52η γενική συνέλευση στο Βερολίνο το βραβείο του νέου ερευνητή.
Η REHVA είναι ένας οργανισμός με ιστορία περίπου 50 ετών και εκπροσωπεί ευρωπαίους επαγγελματίες στον τομέα των κατασκευαστικών υπηρεσιών (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός). Εκπροσωπεί περισσότερους από 100.000 ειδικούς από 31 ευρωπαϊκές χώρες. Μία από τις κύριες δραστηριότητές της REHVA είναι να αναπτύσσει και να δημοσιεύει ενεργειακά αποδοτικές, οικονομικές και υγιεινές τεχνολογίες για HVAC υπηρεσίες κτιρίων.
Το βραβείο που απονέμεται κάθε χρόνο τιμά σπουδαία επιστημονικά και πρακτικά επιτεύγματα προωθώντας τη REHVA και τους στόχους της. Ο Jan Babiak, ο οποίος ξεκίνησε στην Uponor τον περασμένο Φεβρουάριο, βραβεύτηκε από την επιτροπή για την έρευνά του πάνω στο πώς το σύστημα κατασκευής που λειτουργεί θερμικά (TABS) μπορεί να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει με πιο αποδοτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και παρέχοντας καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον. Η επιτροπή αναγνώρισε επίσης τη συμβολή του Jan Babiak στη συγγραφή του εγχειριδίου της REHVA με θέμα" Χαμηλής θερμοκρασίας θέρμανση και υψηλής θερμοκρασίας δροσισμός" σε συνεργασία με τον φημισμένο Bjarne W. Olesen.