Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Next Energy: Ημερίδα για το φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη

Next Energy: Ημερίδα για το φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η εταιρεία Next Energy πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα το φυσικό αέριο. Σκοπός της συγκέντρωσης αυτής ήταν η ενημέρωση των καταναλωτών για τις τιμές του φυσικού αερίου, αλλά και τη χρήση του φυσικού αερίου με μηχανήματα Buderus.
Στην εκδήλωση, παρουσιάσθηκε η πορεία κόστους φυσικού αερίου τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και τους τελευταίους μήνες, όπου λόγω του πολέμου στην Ουκρανία η τιμή του φυσικού αερίου έφτασε ιστορικά τον πιο ψηλό δείκτη του. Παρά το γεγονός αυτό είδαμε πως η τιμή του φυσικού αερίου ήταν πιο οικονομική σε σχέση με το πετρέλαιο. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως η πορεία του αερίου έχει πτωτική τάση.
Συγκρίναμε παρόχους φυσικού αερίου και αποδείξαμε πως η μεταξύ τους διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη της τάξεως των 80€ το έτος.


Εξηγήσαμε πως τις γραμμές φυσικού αερίου, τον μετρητή αλλά και τις μετρήσεις του φυσικού αερίου τις πραγματοποιεί η HENGA.
Έπειτα από τη μέτρηση ενημερώνει τον εκάστοτε πάροχο που έχει επιλέξει ο καταναλωτής.
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να συμβουλέψει τους καταναλωτές για τις διαδικασίες σύνδεσής τους με τον κάθε πάροχο και να τον ενημερώσει για το κόστος του κάθε παρόχου σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Ενημερώσαμε για τη διαδικασία εγκατάστασης φυσικού αερίου στις οικίες των πολιτών της Μεγαλόπολης, για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που δίνει τη δυνατότητα 100% επιδότησης σε όλα τα ιδιωτικά κτίρια ανεξάρτητα εισοδήματος, και πως η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα 100% χρηματοδότησης του κάθε έργου. Επίσης σημαντικό είναι ότι δεν απαιτεί από τους καταναλωτές τη πληρωμή κανενός ποσού που αφορά στην εγκατάσταση.
Ο κ.Ρόζης ιδρυτής της Next energy και Μηχανολόγος Μηχανικός ο ίδιος παρουσίασε με τον κ. Αποστολίδη, επικεφαλή πωλήσεων της Βοsch Buderus, τον λέβητα με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εγκαταστάσεις σε διαμερίσματα/οικίες της Μεγαλόπολης.


Προσφέροντας 10 έτη εγγύηση τόσο στο μηχάνημα όσο και στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Οι θερμοστάτες Βuderus προσφέρουν επιπλέον οικονομία 10%.
Το μοντέλο Gb122 είναι μοντέλο τελευταίας γενιάς και καμία άλλη εταιρεία δεν έχει κατασκευάσει μοντέλο μεταγενέστερο αυτού. Ο Γερμανικός κολοσσός Buderus έχει ως φιλοσοφία να προσφέρει άριστες υπηρεσίες τόσο σε επίπεδο εγκαταστατών-πωλήσεων αλλά και στον τελικό καταναλωτή.
Επιπρόσθετα το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες του φυσικού αερίου αλλά και τις ανάγκες ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.
Πιο συγκεκριμένα για τους τεχνικούς-καυστηρατζήδες πραγματοποιεί σεμινάρια με σκοπό να τους καταρτίσει επιστημονικά. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα γραφεία της Βοsch Buderus στην Αθήνα. Ο τεχνικός μας κύριος Πετρόγιαννης κάτοικος Μεγαλόπολης έχει λάβει μέρος στα σεμινάρια και είναι σε θέση ο ίδιος να αντιμετωπίσει το κομμάτι του φυσικού αερίου.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται με πιστοποιημένα υλικά, με σεβασμό στο κάθε σπίτι. Εκτός από τη λειτουργικότητα της εγκατάστασης μας ενδιαφέρει και η αισθητική του κάθε σπιτιού. Φροντίζουμε να κρύβουμε τις σωλήνες θέρμανσης και ζεστού νερού όπου αυτές είναι ορατές με κανάλια.
Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα μοντέλο συνεργασίας ηλιακού με το σύστημα φυσικού αερίου δίνοντας επιπλέον οικονομία 25% στη κατανάλωση φυσικού νερού κατά τη λειτουργία του ζεστού νερού χρήσης. Τις ημέρες με ηλιοφάνεια δουλεύει ο ηλιακός στο σπίτι ενώ τις υπόλοιπες ημέρες δουλεύει ο λέβητας φυσικού αερίου.
Τέλος το υποκατάστημα μας στη Μεγαλόπολη απαρτίζεται μόνο από προσωπικό που κατάγεται από τη Μεγαλόπολη με σκοπό να βοηθήσει όσο αυτό είναι δυνατόν στην οικονομία του τόπου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Λύκαιον. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε κλήρωση, δίνοντας στο κόσμο που προσήλθε ένα κλιματιστικό της εταιρείας Bosch και έναν αφυγραντήρα.
Η εταιρεία
Η Next Energy που δραστηριοποιείται στο τομέα του φυσικού αερίου με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αθήνα, τώρα επεκτείνει τα γραφεία της και στη Μεγαλόπολη με υποκατάστημα στην οδό Παπαναστασίου 9.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 εγκαταστάσεις φυσικού αερίου με το καλύτερο μηχάνημα της αγοράς για αυτό και έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια.
Η διέλευση του φυσικού αερίου στην πόλη της Μεγαλόπολης δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να συνδεθούν σε ένα δίκτυο οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με πολλές χρήσεις όπως θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και με γρήγορα αποτελεσματικότητα.
Εμείς, στη Next Energy, χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, προσφέροντας 10ετή εγγύηση τόσο στα μηχανήματα όσο και στις εργασίες μας, οι οποίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. Σε όλη τη διάρκεια του έργου υπάρχει πάντα η επίβλεψη από αδειούχο μηχανικό, υπάρχει πάντα ομάδα υποστήριξης να λύσει τυχόν απορίες σας και να σας εξυπηρετήσει στο τεχνικό κομμάτι. Το φυσικό αέριο είναι ένα καύσιμο πάντα έτοιμο για χρήση από τον τελικό καταναλωτή, οικονομικό και ασφαλές.
Ασφαλές λόγω του ελέγχου που υπάρχει από τον εκάστοτε διανομέα στην εκάστοτε εγκατάσταση, είτε αυτή είναι επαγγελματική-εμπορική είτε οικιακή.
Πάνω απ’ όλα είναι η ενέργεια του μέλλοντος για όλο τον κόσμο και πλέον και για εμάς. Με τις σωστές αποφάσεις δημιουργούμε παρέα τον ιδανικό χώρο για τις δικές σας ανάγκες,πάντα με μεράκι και γνώση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις