Αρχική » Αφιερώματα » Λουτρό: Νέες τεχνολογίες - Ανακαίνιση » ΝΕΣΥΘΕΡΜ – Συνεταιρισμός Υδραυλικών Λάρισας: Ασφάλεια, ποιότητα, χαμηλό κόστος και άμεση εξυπηρέτηση

ΝΕΣΥΘΕΡΜ – Συνεταιρισμός Υδραυλικών Λάρισας: Ασφάλεια, ποιότητα, χαμηλό κόστος και άμεση εξυπηρέτηση

Ο σχεδιασμός ενός μπάνιου είναι ζωτικής σημασίας και έχει σαν στόχο την αυξημένη λειτουργικότητά του, χωρίς όμως να μειώνεται η αισθητική του.
Με την απαραίτητη τεχνογνωσία που διαθέτει ο ΝΕΣΥΘΕΡΜ και τα μοναδικής ποιότητας υλικά, επιτυγχάνεται το ζητούμενο αποτέλεσμα: Προϊόντα υψηλής ποιότητας, εργονομικού σχεδιασμού και εύκολης τοποθέτησης. Οι νέες τάσεις δίνουν έμφαση στην τεχνολογική καινοτομία και στην έρευνα για εξελιγμένα υλικά.


Η συνεργασία του ΝΕΣΥΘΕΡΜ με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους, εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα στο χώρο του μπάνιου, εξασφαλίζοντας μεγάλη γκάμα, με αξιόπιστα προϊόντα καθώς και άψογο after sale service. To σχεδιαστικό του τμήμα, με βάση τα υλικά που επιλέγει ο πελάτης, παρουσιάζει σε φωτορεαλιστική απεικόνιση το τελικό αποτέλεσμα.
Το έμπειρο προσωπικό του, μπορεί να προτείνει κατάλληλες και αξιόπιστες λύσεις «ακούγοντας» τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Εμπιστευθείτε τον ΝΕΣΥΘΕΡΜ και εξασφαλίστε ασφάλεια, ποιότητα, χαμηλό κόστος και άμεση εξυπηρέτηση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το κατάστημα ή την ιστοσελίδα, www.nesytherm.gr