Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » ΝΕΣΥΘΕΡΜ: Ετήσια γενική συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών

ΝΕΣΥΘΕΡΜ: Ετήσια γενική συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών

Τον Ιούλιο που μας πέρασε, ο ΝΕΣΥΘΕΡΜ πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη Ετήσια Γενική του Συνέλευση και την διεξαγωγή των εκλογών, τα οποία είχαν αναγκαστικά αναβληθεί 1,5 χρόνο τώρα, λόγω των περιορισμών που επέβαλλε η πανδημία. Σε δελτίο τύπου που έστειλε ο Συνεταιρισμός στο περιοδικό μας, αναφέρεται:
«Την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του «ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Σ.Π.Ε.» («ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.»). Στη συγκεκριμένη Συνέλευση διεξήχθησαν και οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών, που θα συγκροτήσουν το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο, τα οποία και θα εκπροσωπούν το Συνεταιρισμό για τα επόμενα τρία χρόνια.


Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο, που η πανδημία του covid-19 περιόρισε στο ελάχιστο όλες τις δραστηριότητες, κοινωνικές, επαγγελματικές, συνεδριακές εκδηλώσεις κλπ. μπορέσαμε ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να πραγματοποιήσουμε τη Γενική μας Συνέλευση. Μια Συνέλευση ιδιαίτερα σημαντική, αφενός μεν γιατί εκλέxθηκε νέα Διοίκηση αφετέρου δε διότι ο Συνεταιρισμός εισέρχεται σε μια καινούργια περίοδο.
Το πόσο σημαντική ήταν η συγκεκριμένη Συνέλευση φάνηκε από την ανταπόκριση των Συνεταίρων, η οποία για πρώτη φορά έφτασε σε ποσοστό συμμετοχής 90%!
Μετά από μια μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης ακολούθησε η πρωτοφανής παγκόσμια υγειονομική κρίση, η οποία επιδείνωσε τα ήδη οξυμένα προβλήματα που υπήρχαν. Παρόλο που κληθήκαμε να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, ο χώρος μας, αυτός της οικοδομικής κατασκευής και των παράπλευρων δραστηριοτήτων της, έχει σημειώσει άνοδο και δημιουργεί αισιοδοξία και πολύ θετικές προοπτικές τόσο για το σήμερα όσο και για το άμεσο μέλλον. Τα στοιχεία που υπάρχουν και μας αφορούν το επιβεβαιώνουν.
Εμείς σαν «ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ.» πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε ότι «διαβάζουμε» αρκετά καλά τα σημερινά δεδομένα και έτσι επενδύουμε στο μέλλον μας. Αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνεται η ολική εξωτερική ανακαίνιση του καταστήματός μας, δημιουργώντας μια τελείως διαφορετική εικόνα, η οποία χαρακτηρίζει αλλά και αρμόζει στην μακρόχρονη πορεία του Συνεταιρισμού. Συνεχίζουμε μαζί σας, με τους πελάτες και συνεργάτες μας σχεδιάζοντας την αυριανή μας ημέρα που ευχόμαστε, ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είναι καλύτερη για όλους μας.
Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στην απερχόμενη Διοίκηση, δίνοντάς της το δικαίωμα να συνεχίσει και για την επόμενη 3ετία το έργο της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σχεδόν καθολική αποδοχή στο πρόσωπο του τέως προέδρου, κ. Κωνσταντίνου Σαγώνα, ο οποίος έλαβε 26 από τις 34 ψήφους (ποσοστό 76%) και ο οποίος μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Σαγώνας
Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Ευαγγέλου
Γεν. γραμματέας: Γεώργιος Χαλέπης
Ταμίας: Αθανάσιος Μπατσίλας
Μέλος: Ματθαίος Ρίζος
Το νέο Εποπτικό Συμβούλιο
Προϊστάμενος: Νικόλαος Τόπης
Αναπληρωτής: Κωνσταντίνος Κωστούλας
Μέλος: Στυλιανός Γώγος