Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Νέος Knowledge Manager για την IDATOR

Νέος Knowledge Manager για την IDATOR

Η Idator συνεχίζει δυναμικά την εμπορική της ανάπτυξη και την στελέχωσή της με καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς, με στόχο την βέλτιστη υποστήριξη των πελατών της.
Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζει τον κ. Ξενοφώντα Δαμιανό, BEng Electrical Engineer, M.Sc. Building Services Engineering, ο οποίος, με εμπειρία 14 ετών στον χώρο των αντλιών και αυτοματισμών, αναλαμβάνει τη θέση του «Knowledge Manager», με στόχο την οργάνωση και μεταφορά της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας της «Υδάτωρ» και των εταιρειών που εκπροσωπεί, στους συνεργάτες της σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Η εταιρεία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος πάροχος λύσεων γύρω απο το νερό και τα λύματα σε διάφορους τομείς εφαρμογής δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Εκπροσωπεί περισσότερες από 20 εταιρείες μεταξύ των οποίων οι Lowara, Flygt, Wedeco, Sanitaire της Xylem και το μεγαλύτερο όνομα στις λύσεις υδρομέτρησης Itron. Παράλληλα διαθέτει δύο παραγωγικές μονάδες πυροσβεστικών – πιεστικών συγκροτημάτων και ηλεκτρικών πινάκων, καθώς και τρία εξειδικευμένα service αντλιών καθαρού νερού και λυμάτων.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις