Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » Καπνοδόχοι NEGARRA επίτοιχων μονάδων

Καπνοδόχοι NEGARRA επίτοιχων μονάδων

negara_2.jpg

negara_2.jpgΗ NEGARRA είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στην παραγωγή μονωμένης ανοξείδωτης καπνοδόχου λείου τοιχώματος για πολλές χρήσεις με έμφαση στην ποιότητα και στην λειτουργικότητα.
Η κατηγορία EUROSHUNT είναι ιδανική για χρήση σε πολλαπλή σύνδεση επιτοιχίων μονάδων αερίου, που επιβάλλεται πλέον στις εγκαταστάσεις κτηρίων.
Η κατηγορία EUROSHUNT ΑΤ ενδείκνυται για κοινή εγκατάσταση σε  επίτοιχους λέβητες αερίου ανοικτής κυκλοφορίας (ατμοσφαιρικούς) καθώς και σε συστήματα αερισμού-εξαερισμού. Είναι καπνοδόχος κλειστού τύπου με μόνωση κεραμοβάμβακα υψηλής πυκνότητας (128 kgr/m³)  για μείωση των υγροποιήσεων και κατασκευάζεται από ανοξείδωτο και αντιμαγνητικό χάλυβα AISI 304 18/10 Cr Ni ή AISI 316L. Διαθέτει οδηγικά πτερύγια εσωτερικά μεγάλου μήκους που αποκλείει την περίπτωση αναστροφής καυσαερίων από κάποια από τις συνδέσεις. Δίπλα φαίνεται σε τομή η καπνοδόχος αυτή.
Η κατηγορία ES διπλού τοιχώματος για λέβητες εξαναγκασμένης ροής, είναι παρόμοια με την ΑΤ με την διαφορά ότι εδώ τα οδηγικά πτερύγια είναι μικρότερου μήκους καθότι η ροή είναι εξαναγκασμένη.
Η σειρά TP τριπλού τοιχώματος για λέβητες εξαναγκασμένης ροής με εξαγωγή καυσαερίων και  ταυτόχρονη προσαγωγή νωπού αέρα, είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της μονωμένης καπνοδόχου. Διαθέτει και αυτή μόνωση κεραμοβάμβακα έτσι ώστε ο νωπός αέρας να διατηρείται ψυχρός και βρίσκει εφαρμογή εκεί όπου η κατασκευή περιορίζει στο ελάχιστο τις σωληνώσεις. Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι πιστοποιημένες κατά CE και  κατά ΝF.
Oι καπνοδόχοι NEGARRA διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρία AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ ΕΠΕ.