Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Νέες συνεργασίες για το ΝΕΣΥΘΕΡΜ

Νέες συνεργασίες για το ΝΕΣΥΘΕΡΜ

Ο ΝΕΣΥΘΕΡΜ συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ανακοινώνοντας ακόμα μία νέα αντιπροσώπευση γνωστού ιταλικού οίκου, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων που προσφέρει στο αγοραστικό κοινό.
Σε επιστολή του, αναφέρεται:
«Αγαπητοί μας πελάτες,
Ο ΥΔΡΩ – ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας με την εταιρεία Viospiral A.E., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της αντιπροσώπευσης των μπαταριών του ιταλικού οίκου mamoli.


Η εταιρεία mamoli rubinetteria s.p.a. από το 1932 παράγει μπαταρίες και εξαρτήματα μπάνιου, προσανατολισμένα στην τεχνολογία και την παραγωγική καινοτομία. Ήδη από την δεκαετία του 1950, τα προϊόντα mamoli κυκλοφορούν με βάση την ικανότητα να αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη κουλτούρα και να ανταποκρίνονται άμεσα στην εξέλιξη της οικιακής ζωής. Ο συνδυασμός δημιουργικότητας, καινοτομίας και παραγωγής, επέτρεψε στην εταιρεία να προτείνει πρωτοποριακά προϊόντα, προβλέποντας την έννοια της «ενοποίησης» που παρατηρούμε να συμβαίνει πλέον στο περιβάλλον του μπάνιου, όπως και τις πρώτες βρύσες με αναμεικτικό μηχανισμό. Κορυφαίοι σχεδιαστές όπως οι Paola Navone, Gio Ponti, Mark Sadler, δημιούργησαν, δημιουργούν και προτείνουν για την mamoli.
Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, προκειμένου να δείτε από κοντά τις προτάσεις των κορυφαίων σχεδιαστών. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει και «αυτή» η προσέγγιση για την μπαταρία μπάνιου και κουζίνας»!