Αρχική » Επικαιρότητα » Νέες ημερομηνίες για την MCE στο Μιλάνο

Νέες ημερομηνίες για την MCE στο Μιλάνο

Η MCE – Mostra Convegno Expocomfort, η κορυφαία έκθεση και παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα για εταιρείες στους τομείς HVAC+R, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής απόδοσης ανακοινώνει νέες ημερομηνίες για την φετινή διοργάνωση από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2022 στο Fiera Milano.


Αφού παρακολούθησε προσεκτικά τα ιταλικά και διεθνή δεδομένα σχετικά με την πανδημία, η διοργανώτρια εταιρεία RX αποφάσισε να αναβάλει την έκθεση.  Ο κ. Massimiliano Pierini, Διευθύνων Σύμβουλος της Reed Exhibitions Italia  δηλώνει πως «Για να προσφέρουμε μια πλήρη, ικανοποιητική και ασφαλή εμπειρία σε όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες, αποφασίσαμε να επαναπρογραμματίσουμε την εκδήλωση στα τέλη Ιουνίου, όταν η καλοκαιρινή περίοδος θα επιτρέψει ευκολότερα διεθνή ταξίδια και ασφαλέστερες αλληλεπιδράσεις».
Οι ημέρες έκθεσης παραμένουν οι ίδιες – από Τρίτη έως Παρασκευή – καθώς και η καθορισμένη διάταξη της έκθεσης, ώστε να παρέχεται σε εκθέτες και επισκέπτες το ιδανικό πλαίσιο και η μέγιστη απόδοση, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες. Το νέο πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί καλύπτοντας όλα τα κανάλια προώθησης στην Ιταλία και στο εξωτερικό.
Ραντεβού στις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, με περισσότερες ευκαιρίες για συναντήσεις, επαφές και δικτύωση!