Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » Νέα πλήρης σειρά διακοπτών θερμαντικών σωμάτων από την ΤΙΕΜΜΕ

Νέα πλήρης σειρά διακοπτών θερμαντικών σωμάτων από την ΤΙΕΜΜΕ

tiemme.jpg

Η ΤΙΕΜΜΕ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη νέα, ολοκληρωμένη της γκάμα διακοπτών θερμαντικών σωμάτων. Μιά γκάμα που ο σχεδιασμός και η εξέλιξή της στηρίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στις ανάγκες και τον τρόπο δουλειάς του Έλληνα επαγγελματία εκγαταστάτη υδραυλικού. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι το γεγονός ότι οι διακόπτες, πέρα από τη γνωστή και καθιερωμένη ποιότητα ΤΙΕΜΜΕ διαθέτουν τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στις συνήθειες και τις ανάγκες των Ελλήνων τεχνιτών.
Οι διακόπτες ΤΙΕΜΜΕ μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις εγκαταστάσεις θέρμανσης με όποιο τύπο θερμαντικού σώματος ή διανομής έχει χρησιμοποιηθεί. Αναλυτικότερα, η νέα αυτή γκάμα, περιλαμβάνει:
• Χειροκίνητους διακόπτες σε δύο διαφορετικές σειρές:
– Σειρά ΜΑΧΙΜΑ, μια ποιοτική πρόταση για υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις.
– Σειρά EXCEL, μια κομψή λύση που καλύπτει αξιόπιστα τις βασικές ανάγκες μιας εγκατάστασης.
tiemme.jpg• Θερμοστατικούς διακόπτες που παραδίδονται εξαρχής με βολάν ώστε αν χρειαστεί να λειτουργήσουν σαν χειροκίνητοι, και η τοποθέτηση της θερμοστατικής κεφαλής να γίνει σε δεύτερο χρόνο.
• Ρυθμιστικούς διακόπτες  που αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία μιας εγκατάστασης θέρμανσης. Μελετημένοι και κατασκευασμένοι ώστε να κάνουν εύκολη τη σωστή ρύθμιση της παροχής κάθε σώματος.
• Διακόπτης εξωτερικού βρόγχου DUOFLOW, ένας καλαίσθητος διακόπτης κατασκευασμένος ώστε να δίνει λύσεις σε όλες τις ανάγκες τις Ελληνικής αγοράς. Με εύκολη αναστροφή των ζεστών νερών χάρη στο πατενταρισμένο πρωτοποριακό σύστημα της ΤΙΕΜΜΕ, σπαστός, επιχρωμιωμένος, και ιδιαίτερα μικρός σε μήκος ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε μέρη όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.
• Τετράοδος διακόπτης DUAL, η απόλυτη λύση για τη σύνδεση πετσετοκρεμάστρας καθώς, ο ίδιος διακόπτης, μπορεί να λειτουργήσει σαν χειροκίνητος, θερμοστατικός, μονοσωληνίου ή δισωληνίου. Ένας διακόπτης για όλες τις χρήσεις.
• Διακόπτες για σώματα με ενσωματωμένο βρόγχο, τύπου "Η", σε όλες τις απαραίτητες παραλλαγές, γωνιακοί, ίσιοι, μονοσωληνίου ή δισωληνίου καθώς και θερμοστατικές κεφαλές σωμάτων με σπείρωμα Μ30 κατάλληλες για τα περισσότερα σώματα  που υπάρχουν στην αγορά.
• Συλλέκτες κεντρικής διανομής MAXIMA, που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διανομής από το συλλέκτη μέχρι το διακόπτη του σώματος. Σφυρήλατοι, με μηχανισμούς ρύθμισης της παροχής σε πλάγια ή κάθετη θέση, από 2 έως 5 παροχές, σε διαστάσεις 3/4" ή 1", επιχρωμιωμένοι, και με oring στεγανοποίησης που καταργεί τη χρήση στεγανοποιητικών στις συνδέσεις.
Όλοι οι παραπάνω διακόπτες, συνδέονται με ένα και μόνο ρακόρ καθώς είναι όλοι εφοδιασμένοι με σπρειρώματα σύνδεσης 24Χ19 με τις σωληνώσεις παροχής, με αποτέλεσμα να απλοποιούν και να κάνουν ευκολότερη τη δουλειά του εγκαταστάτη στο χώρο εργασίας του.
Η νέα αυτή πρόταση της ΤΙΕΜΜΕ πέρα από τη πληρότητά της προσφέρει και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ενιαία εικόνα της εγκατάστασης, εγγυημένη αξιοπιστία, καλαισθησία και σύγχρονο σχεδιασμό, τεχνολογική υπεροχή, και φυσικά την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη της ΤΙΕΜΜΕ ΕΛΛΑΣ.