Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Νέα Διοίκηση και εκδηλώσεις στο Σύνδεσμο Κέρκυρας

Νέα Διοίκηση και εκδηλώσεις στο Σύνδεσμο Κέρκυρας

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007 οι υδραυλικοί της Κέρκυρας στα πρόσωπα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αρκετά χρόνια, η συμμετοχή στις εκλογές ήταν πολύ μεγάλη. Συμμετείχαν 77 συνάδελφοι από τα 95 μέλη.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Παναγιώτης Τσιτσές
Αντιπρόεδρος : Αναστ. Μοναστηριώτης
Γραμματέας: Γιώργος Βλαχόπουλος
Ταμίας: Αντώνης Κόντης
Μέλος: Αλέξανδρος Πάγκαλης

Ελεγκτική Επιτροπή

Σπύρος Αγάθος, Πέτρος Γαούτσης, Χρήστος Κρητικός

Αντιπρόσωποι ΟΒΥΕ

 Παναγιώτης Τσιτσές, Πέτρος Μποτετζάγιας, Γιώργος Βλαχόπουλος, Αντώνης Κόντης

Αντιπρόσωποι τοπικής Ομοσπονδίας

Παναγιώτης Τσιτσές, Αντώνης Κόντης Γιώργος Βλαχόπουλος, Σπύρος Γιούργας

Χορός

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του. Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη, πάνω από 200 άτομα . Το γλέντι, οι χοροί και το άφθονο κρασί κράτησαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί το συνεταιριστικό κατάστημα « ΥΔΡΩ » για τα δώρα που προσέφερε. Επίσης ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

Σεμινάρια

Σεμινάριο με θέμα τα αέρια καύσιμα διεξήχθη στην Κέρκυρα από το Σύνδεσμο, για τα μέλη του. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ από 29/11 έως 14 / 12 /06 . Ήταν διάρκειας 50 ωρών και το παρακολούθησαν 14 αδειούχοι υδραυλικοί. Το θεωρητικό μέρος πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Ομοσπονδία και το πρακτικό στις εγκαταστάσεις της Θερμοψυκτικής . Το Δ.Σ. ευχαριστεί το διευθυντή του ΕΛΚΕΔΕ, τους εκπαιδευτές Ευστάθιο Άνθη, Σπύρο Λιβιτσάνο και Δημήτρη Γαβαλά για τη σωστή οργάνωση και καλή συνεργασία. Επίσης από 20/4/07 έως 29/4/07 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα «επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Β΄ κατηγορίας», συνολικής διάρκειας 35 ωρών .Το σεμινάριο παρακολούθησαν 20 αδειούχοι υδραυλικοί. Το Δ.Σ ευχαριστεί το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ για τη συνεργασία.