Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Xenia 2023 » ΜyTherm: Eμπεριστατωμένη πληροφόρηση και εξειδικευμένες λύσεις

ΜyTherm: Eμπεριστατωμένη πληροφόρηση και εξειδικευμένες λύσεις

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η κλαδική έκθεση Xenia για την εταιρεία MyΤherm, βιομηχανία Θέρμανσης και Ηλιακής ενέργειας, στην οποία πραγματοποίησε την παρουσίαση των νέων προϊόντων της.
Με την ευκαιρία της έκθεσης η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά προϊόντων της όπως:
● Μονάδες με τεχνολογία συμπύκνωσης με καύσιμο πετρέλαιο.
● Μονάδες αερίου ελληνικής παραγωγής με τεχνολογία συμπύκνωσης.
● Λέβητες παραγωγής Ζ.Ν.Χ. με καύσιμο πετρέλαιο, pellet, βιομάζα.
● Ηλιακούς υβριδικούς λέβητες, θέρμανσης και Ζ.Ν.Χ. με καύσιμο πετρέλαιο, pellet, βιομάζα.
● Ηλιακούς θερμοσίφωνες και Ηλιακούς συλλέκτες.
● Boiler – Buffer Πλαστικά νέας τεχνολογίας με παραγωγή πόσιμου ΖΝΧ Fresh water.
● Boiler – Buffer Ηλιοθερμίας για υποβοήθηση θέρμανσης.
● Αντλίες θερμότητας Hitachi, LG, MDV, Midea
● Κλιματιστικά τοίχου, δαπέδου, οροφής Hitachi, LG, MDV, Midea και Futzitsu.
● Fan coil τοίχου, δαπέδου, οροφής.


Το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν μεγάλο για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, καθ’όλη την διάρκεια της έκθεσης, όμως περισσότερη ήταν η ζήτηση για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Συνεπώς λύσεις ηλιοθερμίας είτε για παραγωγή Ζ.Ν.Χ., είτε για υποβοήθηση του συστήματος θέρμανσης, ξενοδοχείων ξενώνων, ενοικιαζόμενων δωματίων, επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών, απ’ όλα σχεδόν τα μέρη του ελλαδικού χώρου αλλά και το εξωτερικό.
Μεγάλο ήταν επίσης το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νέο υβριδικό ηλιακό συλλέκτη της MyTherm, ο οποίος επιτρέπει την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος και ζεστού νερού ταυτόχρονα, στο ίδιο πάνελ εξοικονομώντας ωφέλιμο χώρο στη στέγη ενός κτηρίου.
Οι αντλίες θερμότητας κέντρισαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της εστίασης αλλά και των ιδιωτών για λύση θέρμανσης και κλιματισμού χώρων, αλλά και ως πιο εξειδικευμένη λύση παραγωγής Z.N.X. Παράλληλα με όλα τα παραπάνω συνδυάστηκαν τα boiler – buffer που με το σύγχρονο και καινοτόμο σχεδιασμό τους, μπορούσαν να ενταχθούν σε κάθε σύστημα θέρμανσης και να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη επαγγελματιών και ιδιωτών τόσο σε χωρητικότητα, θερμικό φορτίο αλλά και όγκο κάλυψης.
Πολλοί ήταν οι επαγγελματίες της εστίασης που θέλησαν να επωφεληθούν από τις προσφορές της εταιρίας μας στο κομμάτι του κλιματισμού, για αντικατάσταση των εγκατεστημένων μονάδων.
Το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών της εστίασης έκλεψε η νέας τεχνολογίας αντλία θερμότητας της Mytherm που ακούει στο όνομα Revorb. Το συγκρότημα Α/Θ Revorb μπορεί να καλύψει τη θέρμανση, το δροσισμό, τις ανάγκες για πόσιμο ΖΝΧ καθώς και πόσιμου κρύου νερού. Η Revorb διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για τη σύνδεσή της με κύκλωμα ηλιακών συλλεκτών βεβιασμένης κυκλοφορίας, για την υποβοήθηση του συστήματος θέρμανσης, προσφέροντας έτσι στον ιδιοκτήτη της επιπλέον οικονομία.
Για άλλη μια φορά, το τμήμα μηχανικών αλλά και πωλήσεων της MyTherm, παρείχε εμπεριστατωμένη πληροφόρηση προς τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης. Η εταιρεία πραγματοποίησε συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και ενημέρωσε πολλούς επαγγελματίες ξενοδόχους, καταστημάτων εστίασης, ενοικιαζόμενων δωματίων, camping σχετικά με τις λύσεις της εταιρείας, για παραγωγή Ζ.Ν.Χ. και θέρμανσης, εξειδικευμένες, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους.
Αναμενόμενο ήταν πως το ενδιαφέρον του κόσμου θα στρεφόταν σε οικονομικές λύσεις, όσον αφορά την τιμή αγοράς αλλά και σε λύσεις οικονομίας όσον αφορά το κόστος χρήσης και συντήρησης. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε και τις περιπτώσεις προϊόντων και να τις συνδυάζουμε ακόμα!
Η εταιρεία Mytherm είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία λεβήτων στην Ελλάδα με δύο εργοστασιακούς χώρους πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και ISO 14001 παράγει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ, έχει την έδρα της στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης και διακινεί τα προϊόντα παραγωγής της μέσω σταθερών συνεργασιών δικτύων και καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για παραγωγή θέρμανσης,κλιματισμού, και ΖΝΧ για εξοπλισμό ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, camping και κατοικίες που εντάσσονται στα προγράμματα «Εξοικονομώ».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Xenia 2023