Αρχική » Αφιερώματα » «Έξυπνες» τεχνολογίες θέρμανσης » ΜΟΝΟΘΕΡΜ-Β. ΚΡΕΣΤΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ: Ηλεκτρονικός χρονοθερμοστάστης χώρου Seitron Wi-Time

ΜΟΝΟΘΕΡΜ-Β. ΚΡΕΣΤΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ: Ηλεκτρονικός χρονοθερμοστάστης χώρου Seitron Wi-Time

Η εταιρεία «ΜΟΝΟΘΕΡΜ-Β. Κρέστας & ΣΙΑ Ο.Ε.», με συνέπεια και εκτίμηση στους πελάτες της από το 1982 στο χώρο της θέρμανσης, του αυτοματισμού και του κλιματισμού, αντιπροσωπεύει, εισάγει , κατασκευάζει και διακινεί στην ελληνική, κυπριακή και βαλκανική αγορά εκτός των άλλων επωνύμων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων και τα προϊόντα του ιταλικού εργοστασίου Seitron SpA.


Ο ηλεκτρονικός χρονοθερμοστάτης χώρου με δυνατότητα ρύθμισης μέσω wifi Seitron Wi-Time είναι εβδομαδιαίας ρύθμισης και έχει δυνατότητα και χειροκίνητου προγραμματισμού. Παρέχει ρύθμιση θερμοκρασίας από 5°C έως 40°C με λειτουργία θέρμανσης / ψύξης και αντιπαγωτική λειτουργία (No Frost). H ρύθμιση και η λειτουργία του γίνεται μέσω της smart app εφαρμογής Seitron για Android και iOS που προσφέρει δυνατότητα χειρισμού ενός ή περισσότερων θερμοστατών σε διαφορετικά κτίρια.
Έχει επίσης δυνατότητα ταχείας λειτουργίας θερμοστάτη, (για 30, 60 ή 90 λεπτά) και λειτουργία κλειδώματος και αποφυγής παρέμβασης για αλλαγή ρυθμίσεων του θερμοστάτη – πράγμαπου τον καθιστά ιδανικό για εφαρμογή σε ξενοδοχεία και Β&Βs. Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήριο, ενώ δέχεται και εξωτερικό αισθητήριο NTC 10kΩ για κάλυψη χώρου έως 15 μ2, ρολόι προσωρινής μνήμης με ρύθμιση μέσω web και οθόνη e-Paper 2 μεγέθους 2.13”.
Διατίθεται και σε λευκό χρώμα για επιτοίχια εγκατάσταση.
Διαστάσεις: Ύψος 120 mm, πλάτος 80 mm, πάχος 22 mm. Βαθμός στεγανώτητας: IP30. Τροφοδοσία: 230V.