Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Μηνύματα για την ανάπτυξη της περιοχής στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Φλώρινας

Μηνύματα για την ανάπτυξη της περιοχής στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Φλώρινας

florina 1.jpg

Ο Σύνδεσμος νομού Φλώρινας, διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του στις 26/1/2008 με μεγάλη επιτυχία.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σάββας Σαπαλίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που δείχνει στο σύνδεσμο, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του για 7 συνεχόμενα έτη. Αυτό σημαίνει, ότι ο σύνδεσμος υδραυλικών είναι ένα ενεργό σωματείο, που εκτός των συνδικαλιστικών του διεκδικήσεων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος στην ομιλία του, έχει δώσει βαρύτητα στην ανάπτυξη της  περιοχής, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις για το καλό του τόπου.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος, πρέπει να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης του νομού μας, ώστε να μπορέσουν οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους.
florina 1.jpgΑναφέρθηκε στην πετυχημένη διοργάνωση των διοικητικών συμβουλίων Μακεδονίας και Θράκης που έγινε στη Φλώρινα στις 17-18 Νοεμβρίου 2007.
Επίσης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη παρουσίαση του συνδέσμου στην 1η γενική έκθεση καθώς και στους συναδέλφους που συμμετείχαν ως εκθέτες.
Ευχαρίστησε τις εταιρίες, τα καταστήματα της πόλης και όλους τους συναδέλφους για την προσφορά των δώρων τους.
Και επειδή για το σύνδεσμο υδραυλικών καμία εκδήλωση δεν είναι αυτοσκοπός, ανακοίνωσε τη βράβευση με χρηματικό ποσό του αριστούχου μαθητή της σχολής θερμοϋδραυλικών του ΟΑΕΔ, που έγινε κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας στη σχολή μαθητείας ΟΑΕΔ, επενδύοντας έτσι στη γνώση.
Παράλληλα, ανακοίνωσε νέο κύκλο εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων μέσω του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, που απώτερο στόχο θα έχουν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες του νομού.
Ευχαρίστησε τέλος τα μέλη του συνδέσμου που στηρίζουν όλες τις ενέργειες αυτού του Δ.Σ. που τους εκπροσωπεί 7 χρόνια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντινίδης, ο νομάρχης Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος, ο αντινομάρχης Φλώρινας κ. Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσιουμήτας, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Αριστείδου, ο διευθυντής της σχολής μαθητείας ΟΑΕΔ κ. Ταμπάκης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Ταλλίδης, μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ Φλώρινας, ο τέως οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του σωματείου ηλεκτρολόγων κ. Δράκος, ο πρόεδρος του σωματείου χωματουργών Φλώρινας κ. Ευαγγέλου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών Καστοριάς Βασίλης Ιωάννου.