Μετάθεση της φετινής Mostra Convegno Expocomfort στις 8-11 Σεπτέμβρη μετά την πρόσφατη επιδημία κορωναϊού

Μιλάνο – 25 Φεβρουαρίου 2020

Η Mostra Convegno Expocomfort – MCE, η παγκόσμια, κορυφαία έκθεση που επικεντρώνεται στις τελευταίες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις στους τομείς HVAC-R, Υδραυλικής Τεχνολογίας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που ήταν προγραμματισμένη σε συνδυασμό με την BIE – BIOMASS INNOVATION EXPO για τις 20 Μαρτίου, αναβάλλεται για τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2020, μετά την πρόσφατη επιδημία κορωναϊού (COVID-19) στην Ιταλία.
Με συνεχή παρακολούθηση της επιδημίας Covid-19 από κοροναϊό και ακολουθώντας σχολαστικά όλες τις οδηγίες που εξέδωσαν οι αρμόδιες ιταλικές υγειονομικές αρχές, η Reed Exhibitions Italia αποφάσισε να αναβάλει τις δύο εκδηλώσεις.
“Η υγεία των πελατών μας, των συνεργατών μας και των εργαζομένων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Με την πρόσφατη εξέλιξη της επιδημίας στην Ιταλία, ιδιαίτερα στη Λομβαρδία, και λαμβάνοντας υπόψη το διάταγμα που ανακοίνωσε η περιφέρεια της Λομβαρδίας για την αναστολή “[…] εκδηλώσεων και οιασδήποτε μορφής συνάντησης σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο”, είχαμε πολλές συζητήσεις με πολλούς πελάτες και συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες και αποφασίσαμε να αναπρογραμματίσουμε τις εκδηλώσεις μας μέχρι τον Σεπτέμβριο », δήλωσε ο Massimiliano Pierini, Διευθύνων Σύμβουλος της Reed Exhibitions Italia.
“Αυτή δεν είναι μια απόφαση που πήραμε “ελαφρά τη καρδία”… Οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και όλη η ομάδα μας στην Ιταλία, εργάστηκαν απίστευτα σκληρά κατα τη διάρκεια αυτών των εξελίξεων και, ενώ η αναβολή είναι απογοητευτική, είναι επιτακτική ανάγκη να δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Ο στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα σε όλους που θα βρεθούν στην MCE και την BIE τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και να εξυπηρετηθεί η παγκόσμια βιομηχανία υπό τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας και γαλήνης. Έχοντας αυτό κατά νου, τις προσεχείς εβδομάδες θα δημιουργήσουμε τρόπους για να διατηρήσουμε την κοινότητα μας συνδεδεμένη με την υποστήριξη και τη συνεργασία, ώστε να διατηρηθεί η κινητικότητα του Κλάδου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ».
Η ομάδα της MCE και της BIE είναι στη διάθεση των πελατών, των ενδιαφερομένων, των αγοραστών, των επισκεπτών και των επαγγελματιών για τυχόν ερωτήσεις που ενδέχεται να έχουν σχετικά με τη διαχείριση της μετάβασης στις επόμενες εκδόσεις της MCE και της BIE τον Σεπτέμβρη του 2020.