Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Κλιματισμού » ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ “MELPO”

ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ “MELPO”

melpo12.jpg

melpo12.jpgΝέες βάσεις κλιματιστικών, ειδικού τύπου με την ονομασία «MEST» διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρία «Melpo». Πρόκειται για βάσεις υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας με στιβαρή κατασκευή, με λευκή ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, πολύ εύκολες στη μεταφορά και την εγκατάσταση, και υπάρχει η δυνατότητα διάθεσής τους με πλήρη εξαρτήματα. Συγκεκριμένα οι δύο τύποι των νέων βάσεων κλιματιστικών της «Melpo» είναι:
Mest-80. Βάση κλιματιστικού τοίχους 9-16.000 BTU με εξαρτήματα στήριξης για μηχανήματα συμβατικά και inverter. Το υλικό κατασκευής είναι γωνία βαρέως τύπου 30 χ 30mm, DIN 17100/EN 10025. Το μέγιστο βάρος φτάνει τα 100 kg και διατίθεται με τα εξαρτήματα: κιτ  στριφόνια, ούπατ και βίδες στήριξης.
Mest-100. Βάση κλιματιστικού τοίχου 18-24.000 BTU με εξαρτήματα στήριξης για μηχανήματα συμβατικά και inverter. Το υλικό κατασκευής είναι όπως και του «Mest-80» ενώ το μέγιστο βάρος φτάνει τα 120 kg.
Νέα έκθεση
Θέλοντας να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους πελάτες της, πρόσφατα η εταιρία «Melpo» άνοιξε άλλη μία έκθεση (show room) στο Μαρούσι.
Σ’ αυτή την έκθεση, όπως και στην έκθεση της Αγίας Βαρβάρας, οι καταναλωτές θα ‘χουν την ευκαιρία να δουν και να πάρουν πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά η εταιρία (ηλιακά συστήματα, μπόιλερς, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, απορροφητήρες, είδη υγιεινής, προϊόντα φυσικού αερίου, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού).