Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ηλία Μπιθικούλια από την Brass Form

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ηλία Μπιθικούλια από την Brass Form

Επιστολή στο περιοδικό μας από την Διοίκηση και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Brass Form, αναφέρει:

«Αγαπητοί μας Συνεργάτες
Έφτασε η ώρα της σύνταξης για έναν δικό μας άνθρωπο…
Από τα πρώτα χρονιά της επικοινωνίας μας μαζί σας και για τα 30 χρονιά, που τόσο γρηγορά πέρασαν, πάντα θα θυμόμαστε την ευγενική, φιλότιμη και αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε με τον πωλητή μας Ηλία Μπιθικούλια, που σημαδεύτηκε και χαρακτηρίστηκε από την καθημερινή, αθόρυβη και επίμονη προσπάθειά του, για εξυπηρέτηση των πελατών μας ανεξαρτήτου κόστους και αξίας της οποιασδήποτε ζήτησης.
Δεν ξεχνάμε,­­­­ ότι πρόθυμα ανταποκρίθηκε και για πολλά χρόνια ταξίδεψε παράλληλα με την Αττική και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, πραγματοποιώντας αυτός τα πρώτα βήματα γνωριμίας της Brass Form με την αγορά, με μόνο του όπλο έναν μικρό κατάλογο με δέκα όλους και όλους κωδικούς, αλλά πάντα πιστεύοντας στο όραμα και στους στόχους της εταιρείας, μπόρεσε να συμβάλει καθημερινά και παράλληλα να  ολοκληρώσει το παραγωγικό του έργο με επιτυχία βλέποντας την Brass Form να εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο.
Στην προσωπική του ζωή, τον Ηλία στήριξε η σύζυγος του Ντίνα που μαζί μεγάλωσαν δύο κόρες στις οποίες προσφέραν μεταπτυχιακή μόρφωση και οι οποίες σήμερα εργάζονται και έχουν κάνει τις δίκες τους οικογένειας, δίνοντας στον Ηλία την χαρά του να είναι παππούς.
Η Brass Form έχει να του πει -και πάντα θα του λέει -ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Του ευχόμαστε τα καλυτέρα και τα υγιέστερα για την συνέχεια του και, όπως ειλικρινά αναφέραμε σε εκδήλωση της εταιρείας μας στην οποία τιμήθηκε παρουσία όλου του ανθρωπίνου δυναμικού, δηλώνουμε ότι είναι σπουδαίο να έχουμε ανθρώπους σαν τον Ηλία και ευελπιστούμε να τον μιμηθούν σε ήθος, τιμιότητα, εργατικότητα και συναδελφική αλληλεγγύη και άλλοι στο μέλλον.
Ηλία, και πάλι σε ευχαριστούμε, για όλα Η Διοίκηση και το Ανθρώπινο Δυναμικό
της Brass Form».­

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις