Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια στον «Προμηθέα»

Συμμετοχή του Συνδέσμου στην 1η γ.σ. της ΠΟΕΤΕΚ και ενημέρωση
του τηλεοπτικού κοινού από τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Σπανουδάκη

Με μεγάλη προσέλευση συναδέλφων, συνεχίζονται τα σεμινάρια και οι παρουσιάσεις προϊόντων στα νέα γραφεία του «Προμηθέα».
Αναλυτικότερα, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, ο Σύνδεσμος φιλοξένησε έναν νέο πάροχο φυσικού αερίου, την εταιρεία EFA Enegry, η οποία παρουσίασε στους συναδέλφους το πρόγραμμά της καθώς και μελλοντικές κινήσεις που προτίθεται να κάνει, μαζί με μία γενικότερη ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο που διαμορφώνονται οι χρεώσεις φυσικού αερίου, έτσι ώστε τα μέλη του Συνδέσμου να είναι σωστά ενημερωμένα και να μπορούν, με τη σειρά τους, να ενημερώνουν υπεύθυνα και τους πελάτες. Ο Σύνδεσμος, άλλωστε, έχει αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους παρόχους φυσικού αερίου, με στόχο την καλύτερη και σωστότερη ενημέρωση των συναδέλφων από όσο το δυνατόν περισσότερες πλευρές.


Την τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, ακολούθησε σεμινάριο από την εταιρεία Multibeton, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους λέβητες Viessmann. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, κ. Νίκος Ψυχογιός, πραγματοποίησε μια άρτια παρουσίαση των νέων μοντέλων της εταιρείας, απαντώντας σε όλες τις απορίες των συναδέλφων.


Την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, σειρά είχε η παρουσίαση των προϊόντων της ιταλικής εταιρίας Ariston, σε συνεργασία πάντα με την MTG. Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις θερμές ευχαριστείες του προς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Καθρέπτη και Κωνσταντίνο Παπότη για την άψογη παρουσίαση και τις πολύ κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα των τεχνικών.


Ο «Προμηθέας», όπως ήταν φυσικό, παρευρέθηκε στην πρώτη γενική συνέλευση της ΠΟΕΤΕΚ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, με όλα τα μέλη εκπροσώπους, συμμετέχοντας στην πολύ σημαντική και εποικοδομητική αυτή συνέλευση της νεοσύστατης Ομοσπονδίας. Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό, όπως και θα έπρεπε, καθώς με αυτόν τον τρόπο και μόνο, προκύπτουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και αποφάσεις.
Τέλος, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, ο προεδρος του «Προμηθέα», Κων. Σπανουδάκης, απαντώντας σε πρόσκληση του καναλιού «Εγνατία TV» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Οικονομία και αντιθέσεις», ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό σχετικά με την συντήρηση των λεβήτων.
Να σημειώσουμε άλλωστε πως ο Σύνδεσμος είναι χορηγός της εκπομπής αυτής εδώ και ενα χρόνο, προβάλλοντας σταθερά την αναγκαιότητα του Φύλλου Ελέγχου Καυσαερίων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο
https://youtu.be/vwpYn-0tLAI