Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 21 – 25 Μαρτίου 2008, η έκθεση «Μπάνιου – Κουζίνας & Διακοσμητικών Πετρωμάτων 2008», στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ στον Πειραιά.
Η έκθεση τελούσε υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Τα εγκαίνια της έκθεσης τελέστηκαν από τον 3ο αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Αναστάσιο Νεράντζη, παρουσία του Προέδρου του Ευρωεπιμελητηρίου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Ε.Β.Ε. Πειραιά, Γεωργίου Κασιμάτη.
Περισσότεροι από 17.000 επισκέπτες εκ των οποίων 1.500 έμποροι και επαγγελματίες των σχετικών με την έκθεση κλάδων, όπως αντιπρόσωποι, κατασκευαστές και έμποροι επίπλων κουζίνας και μπάνιου, πλακιδίων, αξεσουάρ μπάνιου, ειδών υγιεινής, υδρομασάζ και διακοσμητικών πετρωμάτων, καθώς και διακοσμητές, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, οικοδομικά και τεχνικά γραφεία, επισκέφθηκαν τη μοναδική και καλαίσθητη αυτή κλαδική έκθεση στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πλήθος εμπορικών πράξεων, γεγονός που αποδεικνύει ότι για ακόμη μια φορά η έκθεση αγκαλιάστηκε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Σημαντική στάθηκε και η παρουσία πολλών μαρμαροβιομηχανιών που θέλησαν να ενταχθούν στο θέμα της έκθεσης και να προβάλλουν τις υπέροχες δημιουργίες τους σε ένα -ίσως- διαφορετικό target group απ’ αυτό που είχαν γνωρίσει με τη συμμετοχή τους σε άλλες εκθέσεις, διαφορετικού αντικειμένου.
Οι μαρτυρίες των συμμετεχόντων ομολογούν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της έκθεσης, καθώς επίσης, την άρτια και άψογη οργάνωσή της.
Στόχος της οργανώτριας εταιρίας είναι πέραν της εξυπηρέτησης του καταναλωτικού κοινού, η κάλυψη των αναγκών στις εμπορικές δραστηριότητες του κλάδου με την υποστήριξη της χονδρικής πώλησης.
Γι’ αυτόν το λόγο καλεί όλους τους επιχειρηματίες – και τους χονδρεμπόρους- να εκμεταλλευτούν τα προνόμια της συμμετοχής τους στην έκθεση «Μπάνιου – Κουζίνας & Διακοσμητικών Πετρωμάτων 2009», που θα πραγματοποιηθεί από 21 – 25 Μαρτίου 2009, στον ΟΛΠ, Πειραιά γιορτάζοντας όλοι μαζί,  τα 20 χρόνια της «Μπάνιου – Κουζίνας» 1990 – 2009!