Μαγνητικά φίλτρα της Adey από την ΠΡΟΚΑ Ο.Ε.

ΠΡΟΚΑ σημαίνει «Προλαβαίνω – Καταλαβαίνω». Αυτές οι δύο λέξεις, εμπεριέχουν τη φιλοσοφία μας για συνεχή και ενεργή υποστήριξη του εγκαταστάτη και των συνεργατών μας κάθε στιγμή. Με αυτό το σκεπτικό και με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας, φέρνουμε στην Ελλάδα, σε αποκλειστικότητα, τα πρωτοποριακά προϊόντα της Adey, που διακρίνονται σαν τα κορυφαία του κόσμου.
Τα μαγνητικά φίλτρα της Adey είναι ο σύμμαχος σας σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης που χρησιμοποιούν το νερό για την μεταφορά του θερμικού φορτίου.
Σε ένα σύστημα θέρμανσης, μία πηγή ενέργειας δημιουργεί ένα θερμικό φορτίο, το οποίο με την βοήθεια του νερού μεταφέρεται στο σημείο που επιθυμούμε – για παράδειγμα στο σαλόνι μας (καλοριφέρ, ενδοδαπέδια κλπ), ή στο μπάνιο μας σαν ΖΝΧ. Με την πάροδο του χρόνου το νερό προκαλεί διάβρωση στις σωληνώσεις, στα καλοριφέρ, στους κυκλοφορητές και στα διάφορα εξαρτήματα των συστημάτων θέρμανσης – ψύξης. Η διάβρωση αυτή προκαλεί ζημιά στο σύστημα και οδηγεί σε κοστοβόρες επισκευές. Ένας κυκλοφορητής με λειτουργική ζωή 15-20 χρόνια, φρακάρει στην τριετία. Ένας ενναλάκτης θερμότητας καταστρέφεται στην πενταετία, με κόστος επισκευής που ξεπερνά τα 300 ευρώ!
Τα μαγνητικά φίλτρα της Adey είναι ικανά να προστατέψουν τα συστήματα – θέρμανσης ψύξης, είτε πρόκειται για υπάρχον δίκτυο είτε για καινούργιο. Ακολουθώντας την διαδικασία 6 βημάτων της Adey, επεμβαίνουμε στην αιτία του προβλήματος που είναι η ικανότητα του νερού να διαβρώνει.


Η τοποθέτηση ενός μαγνητικού φίλτρου της Adey και η προσήλωσή της στην διαρκή καινοτομία, βάζει τέλος στη διάβρωση του συστήματος θέρμανσης. Τα μαγνητικά φίλτρα της Adey, τοποθετούνται σε όλα τα συστήματα θέρμανσης ανεξάρτητα το καύσιμο του λέβητα. Στόχος της Adey είναι να δώσει τέλος στα προβλήματα που προκύπτουν από την διάβρωση στα συστήματα θέρμανσης, τόσο για τους εγκαταστάτες όσο και για τους ιδιοκτήτες κατοικιών.
Προκειμένου να το επιτύχει αυτό, έχει αφοσιωθεί πάνω από μια δεκαετία στην δημιουργία νέων προηγμένων τεχνολογιών με βάση την μαγνητική φίλτρανση και την επεξεργασία της χημικής σύστασης του νερού. Αξιοποιώντας την εμπειρία του ως πρώην μαθητευόμενος της British Gas, o Chris Adey είναι ο άνθρωπος πίσω από την καινοτομία της Adey. Κατέχοντας άριστη κατανόηση των καθημερινών απαιτήσεων των συστημάτων θέρμανσης και των εγκαταστατών, δημιούργησε μια ολιστική διαδικασία, την «διαδικασία 6 βημάτων» της Adey, σχεδιασμένη από εγκαταστάτες υδραυλικούς για εγκαταστάτες υδραυλικούς.
Μεγάλος αριθμός των προϊόντων της Adey έχει λάβει βασιλική πιστοποίηση, την ανώτατη διάκριση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2012 κατέκτησε το Βασιλικό Βραβείο για Επιχειρήσεις στον τομέα της Καινοτομίας για τα μαγνητικά φίλτρα και το 2017 κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο για τα χημικά επεξεργασίας νερού. Τα βραβεία αυτά δεν αποτελούν μια απλή πιστοποίηση της εξαιρετικής ποιότητας, αλλά μαρτυρούν επίσης ότι τα προϊόντα της Adey έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην βιομηχανία.


Το 2015 η Adey απέκτησε ένα πιστοποιημένο κατά UKAS κέντρο ερευνών, το οποίο παρέχει την δυνατότητα ανάπτυξης προηγμένων συστημάτων ελέγχου ποιότητας νερού, ώστε να παρέχει εξατομικευμένη προσέγγιση τόσο για οικιακά, όσο και για βιομηχανικά δίκτυα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.proca.gr