Μ. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕ

Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα του Ιταλικού εργοστασίου DELTA-CALOR s.r.l, αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά η εταιρία Μ. ΓΑΒΡΙ-ΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕ.
Τα προϊόντα της DELTA-CALOR s.r.l. χωρίζονται στις σειρές HIT και WARM.
H σειρά "WARM" περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία θερμαντικών σωμάτων για το χώρο του λουτρού αλλά και για υπνοδωμάτια, κουζίνες και σαλόνια.
H σειρά "WARM" αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για την θέρμανση σε κάθε σύγχρονη ή κλασσική κατοικία, συνδυάζοντας αισθητική, ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.
Η σειρά "ΗΙΤ" περιλαμβάνει πρωτοποριακά σώματα, τόσο σε  σχεδιασμό όσο και τεχνολογία, για όλους του χώρους του σπιτιού.
Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα της σειράς "ΗΙΤ" είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μηχανικών της DELTACALOR με διάσημους Ιταλούς σχεδιαστές όπως οι Zito, Lucchese και Del’ Aqua.
Η σειρά "ΗΙΤ" αποδεικνύει ότι η σύγχρονη τεχνολογία, η έμπνευση , η τεχνογνωσία και η Ιταλική φινέτσα μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα θερμαντικά σώματα σε πραγματικά έργα τέχνης, ιδανικά για μοντέρνες κατοικίες υψηλών αισθητικών και ποιοτικών απαιτήσεων.
Όλα τα θερμαντικά σώματα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της DELTA-CALOR στο Calolziocorte της Ιταλίας ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μεθόδους κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου (ISO 9001: 2000).
Όλα τα θερμαντικά σώματα αφού συναρμολογηθούν και συγκολληθούν, στη συνέχεια καθαρίζονται και απολιπαίνονται με υδατικό διάλυμα  φωσφορικών οξέων, βάφονται με εποξική βαφή  και δοκιμάζονται σε πίεση 9 atm.
Επιτυγχάνεται έτσι άψογη ποιότητα, τέλεια εμφάνιση και μεταλλική λάμψη που διαρκεί στο πέρασμα του χρόνου.
Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα DELTA-CALOR διατίθενται σε 27 διαφορετικά σχέδια, σε περισσότερα από 40 χρώματα και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.
Επίσης η Μ. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕ εισάγει τους Ιταλικούς διακοσμητικούς διακόπτες για θερμαντικά σώματα της SR-RUBINETTERIE. Η σειρά περιλαμβάνει πολλά σχέδια και χρώματα ιδανικά για κάθε μοντέρνο διακοσμητικό θερμαντικό σώμα.