Αρχική » Περιεχόμενα » Επαγγελματικό Αυτοκίνητο » Οι «επαγγελματίες» κύρους της Mercedes-Benz στη 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

Οι «επαγγελματίες» κύρους της Mercedes-Benz στη 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

mercedvito_van.jpg

mercedvito_van.jpgΗ κορυφαία γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων από τη Mercedes-Benz, παρουσιάστηκε στην 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου. Εντυπωσιακή ποικιλία εκδόσεων, τεχνολογικές καινοτομίες, πολλαπλές δυνατότητες χρήσης σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αξίες της Mercedes-Benz, αξιοπιστία, ασφάλεια, οικονομία συνθέτουν την εικόνα των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz.
Σε ένα περίπτερο 1.100 τ.μ. οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον «συνεργάτη» τους, διαλέγοντας από το ευέλικτο Vito μέχρι και το επιβλητικό Νέο Actros. Επίσης τους δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους της Mercedes-Benz για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, τις κορυφαίες υπηρεσίες After Sales, το πρωτοποριακό σύστημα Fleetboard και τα μεταχειρισμένα οχήματα που προσφέρει το TruckStore. Πιο συγκεκριμένα, τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα παρακάτω:
• Tο ευέλικτο Vito: ο μεγάλος χώρος φόρτωσης, οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις, ο εύκολος χειρισμός – όλα τα χαρακτηριστικά του Vito Van προσδιορίζουν τον τρόπο κατασκευής των επαγγελματικών οχημάτων. O συνεργάτης του επαγγελματία που δεν σταματά να εκπλήσσει, τώρα και με προνομοιακά πακέτα που εξασφαλίζουν όφελος έως και 3.300 ευρώ.
• Το Sprinter 1.800cc Kompressor: H Mercedes-Benz εφαρμόζει την τεχνολογία Kompressor και στα επαγγελματικά οχήματα και παρουσιάζει το Sprinter με νέο κινητήρα βενζίνης 1.800 cc. Το Sprinter από τη πρώτη στιγμή της παραγωγής του ξεχώρισε και έθεσε ψηλά τον πήχη σε θέματα άνεσης, ασφάλειας, αξιοπιστίας και οικονομίας.  Ο νέος κινητήρας βενζίνης έρχεται να ενδυναμώσει την γκάμα του, διαθέτοντας υψηλή τεχνολογία και κορυφαία αυτονομία.
mercedvtn20.jpgΚαινοτόμο στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, το Sprinter 1.800 cc συνδυάζει την δύναμη του κινητήρα με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Με ιπποδύναμη που φτάνει τους 156 hp, ο νέος κινητήρας βενζίνης εντυπωσιάζει. Το Sprinter αντικατοπτρίζει όλη την εμπειρία που έκανε τους προκατόχους του μέτρο σύγκρισης μίας ολόκληρης κατηγορίας. Με ωφέλιμο φορτίο από 1- 3 τόνους αποτελεί τον απόλυτο συνεργάτη του επαγγελματία.
Η τιμή αγορά του Sprinter 1.800 cc Kompressor ξεκινά από 24.060 ευρώ.
• Το Atego: Το Atego κλέβει την παράσταση με την πρωτοποριακή τεχνολογία, τα μεγάλα διαστήματα service και την εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
• To νέο Actros: Το Νέο Actros της Mercedes-Benz έκανε την πρεμιέρα του στην 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου. Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το μοντέλο ναυαρχίδα των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz έρχεται βελτιωμένo σε 37 σημεία, σε θέματα οικονομίας, άνεσης, ασφάλειας και σχεδιασμού και με το αυτόματο κιβώτιο PowerShift 2 στο βασικό του εξοπλισμό. Το Actros από την πρώτη ημέρα διάθεσής του αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, προσδιορίζοντας την σύγχρονη τάση στην κατασκευή των βαρέων φορτηγών και  σημειώνοντας 550.000 πωλήσεις σε πάνω από 100 χώρες.
• To Axor: To Axor με τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης του αμαξώματος αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για δήμους και κοινότητες αλλά και για διανομές βαρέων φορτίων. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία SCR, απαραίτητη για την συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή οδηγία Euro 5 η οποία θα έχει ισχύ από τον Οκτώβριο του 2009, το Axor επιτυγχάνει περισσότερη οικονομία καυσίμου καθώς και υψηλότερη αξία μεταπώλησης.