Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Αδειούχοι Υδραυλικοί και Συντηρητές Καυστήρων

Αδειούχοι Υδραυλικοί και Συντηρητές Καυστήρων

forma

Για να εμφανιστούν οι Αδειούχοι Υδραυλικοί, κάντε κλικ εδώ

Για να εμφανιστούν οι Αδειούχοι Συντηρητές Καυστήρων, κάντε κλικ εδώ

Το σχέδιό μας να δημιουργήσουμε ένα χρηστικό Οδηγό Εύρεσης (Directory, Κατάλογο) στον οποίο να περιλαμβάνονται οι Αδειούχοι Υδραυλικοί και Συντηρητές-Εγκαταστάτες Καυστήρων όλης της χώρας  άρχισε να υλοποιείται. Με ένα κλικ στις λέξεις  “εδώ” που υπάρχουν αμέσως παραπάνω (ή στις λέξεις “Υδραυλικοί” – “Συντηρητές” που υπάρχουν στο κεντρικό  μενού της σελίδας ) ανοίγουν οι αντίστοιχοι χάρτες (Google Maps) με τα πλήρη στοιχεία των υδραυλικώ  και συντηρητών, κατά νομούς, δήμους και οικισμούς.

Ήδη έχουν δημοσιευθεί οι διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και τα email εκατοντάδων υδραυλικών και συντηρητών-εγκαταστατών καυστήρων (συνδρομητών του «Υδραυλικού») με βάση τα στοιχεία που μας έστειλαν είτε οι ίδιοι είτε οι κατά τόπους σύνδεσμοι. Εφαρμόζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Google Maps, με απλά «κλικ» στην οθόνη του υπολογιστή ανοίγουν χάρτες με τους νομούς όλης της χώρας πάνω στους οποίους έχουν τοποθετηθεί, στην ακριβή τους θέση, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και οι εργασίες που αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος υδραυλικός ή συντηρητής.


Η ιδέα της δημιουργίας του Οδηγού Εύρεσης προέκυψε από τη μεγάλη επισκεψιμότητα  του δικτυακού μας τόπου (www.ydravlikos.gr). Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, οι περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν ως τις ιστοσελίδες μας αναζητώντας υδραυλικούς και συντηρητές καυστήρων ή σχετικά προϊόντα, όπως υδραυλικά είδη, είδη υγιεινής, καυστήρες, θερμοσίφωνες, σωληνώσεις, δεξαμενές, κτλ. Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι (καταναλωτές,
κατασκευαστές, εργολάβοι, επαγγελματίες, μηχανικοί, σπουδαστές, κ.λπ.) ανατρέχουν στο internet, για να βρει ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.

Στo πλαίσιo αυτό, όσοι αδειούχοι υδραυλικοί ή συντηρητές-εγκαταστάτες καυστήρων επιθυμούν να εμφανιστούν στους χάρτες (Google Maps), πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στη βάση αυτής της σελίδας. Μπορείτε:

• Να το ταχυδρομήσετε στη διεύθυνση μας:
Περιοδικό  “ο υδραυλικός”
Μάρκου Μπότσαρη 4,
174 55, Άλιμος

• Να το στείλετε με φαξ στο 210 – 98 47 086

Να μας στείλετε τα στοιχεία αυτά με e-mail  στη διεύθυνση: maps@ydravlikos.gr
(Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να στείλετε μαζί και τη φόρμα, αρκεί στο email να αναφέρονται όλα τα στοιχεία)

Eπισημαίνουμε ότι θα καταχωρούνται μόνο αδειούχοι υδραυλικοί και συντηρητές, συνδρομητές του «Υ».

Φόρμα για την εγγραφή στον κατάλογο υδραυλικών και συντηρητών

forma