Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Πλακίδια και είδη επένδυσης μπάνιου του «Porcelanosa Grupo» από την «Ependysi AE»

Πλακίδια και είδη επένδυσης μπάνιου του «Porcelanosa Grupo» από την «Ependysi AE»

kordalisfilo blanco.jpg

kordalisfilo blanco.jpgΑπό την ίδρυση του Porcelanosa Grupo το 1973, η αναζήτηση για συνεχή βελτίωση έφερε τον ισπανικό όμιλο στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών επένδυσης μπάνιου και κουζίνας σε περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο.
Σήμερα το Porcelanosa Grupo αποτελεί έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο όμιλο εταιριών που ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας και πετυχαίνουν, μέσα από συνεχή έρευνα και πρωτοποριακές ιδέες, να ανταποκρίνονται σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη και προτίμηση.
Οι αξίες και η φιλοσοφία του Porcelanosa Grupo επικεντρώνονται στον πελάτη. Βασικοί πυλώνες του Ομίλου είναι η ακεραιότητα, η καινοτομία και η δημιουργικότητα με σκοπό την ανταπόκριση στις ανάγκες του καταναλωτή.
Αξιοσημείωτη επιτυχία αποτελεί η Βασιλική Πιστοποίηση που απέσπασε το Porcelanosa Grupo από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ως τιμητική αναγνώριση για την πολιτική ποιότητας που ακολουθεί. Το Porcelanosa Grupo είναι από τις ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως που έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον Πρίγκιπα Κάρολο να φέρουν το βασιλικό έμβλημα στην εταιρική τους ταυτότητα, ως αναγνωριστικό σύμβολο προτίμησής τους από τη Βασιλική Οικογένεια.
Το Porcelanosa Grupo αποτελείται από τις ακόλουθες εταιρίες: Porcelanosa, Venis, Gamadecor, System Pool, L’Antic Colonial, Butech, Noken και Ceranco, ενώ ο κύκλος των εργασιών του Ομίλου για το 2007 ανήλθε σε ένα δισεκατομμύριο εκατόν οκτώ εκατομμύρια ευρώ (1.108.000.000 ευρώ).
Η εταιρία Ependysi A.E. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το διάσημο ισπανικό όμιλο «Porcelanosa Grupo». Στους εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας υπάρχει πληθώρα επιλογών από διάφορα προϊόντα, μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου η υψηλή αισθητική και η ποιότητα δεσπόζουν. Παράλληλα, τα προϊόντα της εταιρίας διακινούνται μέσω ενός ανεπτυγμένου δικτύου διανομής σε όλη την επικράτεια.