Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Καυσίμων Αερίων » Νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Logamax GB 022 της Buderus για καύση αερίου

Νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Logamax GB 022 της Buderus για καύση αερίου

buderus1

Όταν το 100%  δεν είναι αρκετό
Με ωφέλιμο βαθμό απόδοσης έως και 107% ο λέβητας αερίου Logamax plus GB022 πραγματοποιεί όσα μέχρι σήμερα φάνταζαν αδύνατα. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής: Κατά την καύση του αερίου παράγονται υδρατμοί, διοξείδιο του άνθρακα κ.λ.π. Στο λέβητα συμπύκνωσης οι υδρατμοί ψύχονται, συμπυκνώνονται και έτσι αποδεσμεύεται μια επιπλέον ποσότητα ενέργειας, η ονομαζόμενη θερμότητα συμπύκνωσης ή λανθάνουσα θερμότητα. Οι συμβατικοί λέβητες αερίου δεν εκμεταλλεύονται αυτή την ενέργεια, που διαφεύγει από την καπνοδόχο. Ο επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Logamax plus GB022 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται αυτή την επιπλέον ενέργεια από τους υδρατμούς. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμου 10 έως 14% σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες. Αποτελεσματική εκμετάλλευση της ενέργειας με σεβασμό προς το περιβάλλον.
Έξυπνη ασφάλεια
Ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος υψηλής τεχνολογίας DBA ελέγχει όλες τις σημαντικές λειτουργίες στο Logamax plus GB022. Σε περίπτωση έλλειψης νερού διακόπτει αυτόματα τη θέρμανση, διαθέτει οθόνη με ένδειξη διάγνωσης βλάβης, σύστημα ενεργοποίησης anti-block του κυκλοφορητή καθώς και αυτόματη αντιπαγετική λειτουργία. Με τον επίτοιχο λέβητα αερίου συμπύκνωσης Logamax plus GB022 η Buderus προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία στη θέρμανση του σπιτιού σας.
Πλήρης εξοπλισμός
Ο Logamax plus GB022 έχει θερμική απόδοση από 5,7 -24 kW ( 4.900-20.640 kcal/h) και είναι εργοστασιακά πλήρως εξοπλισμένος με όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα για την σωστή λειτουργία της εγκατάστασης: κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας και τρίοδη βάνα για τη σύνδεση ζεστού νερού, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων για εσάς και λιγότερο χρόνο τοποθέτησης για τον εγκαταστάτη.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε ένα ψηφιακό θερμοστάτη χώρου της σειράς Logamatic RC ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε την απλή έκδοση RC10, είτε τον χρονοθερμοστάτη RC20 με 8 προρυθμισμένα εβδομαδιαία προγράμματα. Ο ψηφιακός θερμοστάτης επιτηρεί τη θερμοκρασία του χώρου σας και ρυθμίζει την ισχύ του καυστήρα (Mo-dulation) έτσι ώστε να εξοικονομείται ενέργεια και να μειώνονται οι εκπομπές των ρύπων.
Χαρακτηριστικά με μια ματιά:
• Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.
• Αξεπέραστη ποιότητα και κορυφαίο design.
• Ωφέλιμος βαθμός απόδοσης έως και 107 %.
• Θερμική ισχύς από 5,7 -24 kW (4.900-20.640 kcal/h).
• Αυτόματη αυξομείωση από 20% έως 100 % της ισχύος του καυστήρα (Modulation) μέσω συστήματος BUS.
• Ηλεκτρονικός εγκέφαλος DBA για ασφαλή λειτουργία.
• Άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μέσω του πλακοειδούς εναλλάκτη (μοντέλο -24Κ).
• Εύκολος χειρισμός του λέβητα σε συνδυασμό με τους θερμοστάτες χώρου Logamatic RC.
• Λειτουργία αντιπαγετικής προστασίας.
• Πλήρεις ασφαλιστικές και υδραυλικές διατάξεις.
• Μεγάλη ασφάλεια λειτουργίας και διάρκεια ζωής με την εγγύηση της Buderus.