Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » Μοναδικό σύστημα ανίχνευσης διαρροής Leakomatic, από την Plural AΕΤΒΕ

Μοναδικό σύστημα ανίχνευσης διαρροής Leakomatic, από την Plural AΕΤΒΕ

plural3.jpg

Η εταιρία Plural AETBE, ανέλαβε πρόσφατα τη διανομή για Ελλάδα και Κύπρο του βραβευμένου από την Ευρωπαϊκή Ένωση καινοτομικού προϊόντος Leak Detector (Ανιχνευτής Διαρροής), που κατασκευάζεται στη Φινλανδία από τη Leakomatic AB.
Ο «έξυπνος» ανιχνευτής χαμηλής διαρροής Leakomatic μετράει, ενημερώνει και αν χρειαστεί, κλείνει την παροχή νερού όταν αρχίσει η διαρροή.
plural3.jpgΒασικά χαρακτηριστικά
• Εύκολο στην εγκατάσταση – εύκολο στη χρήση.
• Ταιριάζει σε όλους τους σωλήνες ύδρευσης σε κτίρια όπως κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, χώρους εργασίας και σε πολλά άλλα.
• Προστατεύει την κατοικία σας ενώ εσείς λείπετε!
• Το μοναδικό προϊόν ακριβείας στην αγορά.
• Ελαχιστοποιεί την κατανάλωση νερού – εξοικονομεί χρήματα.
• Βραβευμένο ως καλύτερο προϊόν καινοτομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Καλύτερη ποιότητα σε χαμηλό κόστος
Ο Ανιχνευτής Χαμηλής Διαρροής προσφέρει ποιότητα και αξιοπιστία σε λογικό κόστος.
Το βασικό μοντέλο έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από τον V.T.T. της Φινλανδικής κυβέρνησης (Κέντρο Τεχνολογικών Ερευνών -αναφορά # 223/04-). Επιπρόσθετα, ο Ανιχνευτής Χαμηλής Διαρροής βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο, ενώ λειτουργεί ανελλιπώς με απόλυτη ακρίβεια σε χιλιάδες εγκατεστημένες εφαρμογές.
Μοναδικά χαρακτηριστικά:
Ξεχωριστά από τους άλλους ανιχνευτές διαρροής, ο Ανιχνευτής Χαμηλής Διαρροής είναι τόσο ακριβής, που αντιλαμβάνεται το ξεκίνημα μιας διαρροής από μερικές μόνο σταγόνες!
Τα περισσότερα προϊόντα είναι λιγότερο ακριβή και θα αφήσουν να τρέξει μια ποσότητα νερού 3 – 5 λίτρα ανά ώρα, ή περίπου 100 λίτρα στο 24ωρο. Μια διαρροή των 100 λίτρων σε 24 ώρες μπορεί να προκαλέσει πολλές ζημιές στο κτίριο.
Το σύστημα ανίχνευσης διαρροής Leakomatic βασίζεται σε μια πατενταρισμένη εφεύρεση που απλά, με ακρίβεια και οικονομικά παρακολουθεί τις διαρροές σε μια υδραυλική εγκατάσταση υπό πίεση.
Για παράδειγμα, σε μία κτιριακή ή βιομηχανική υδραυλική εγκατάσταση. Ο Ανιχνευτής Χαμηλής Διαρροής αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του κτιρίου, και θα έπρεπε να είναι τόσο συνήθης όσο και  ένας ανιχνευτής καπνού.