Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ηλιακής Ενέργειας » Νέος ελεγκτής ηλιακών συστημάτων από την «Charmeg»

Νέος ελεγκτής ηλιακών συστημάτων από την «Charmeg»

Η εταιρία Charmeg παρουσίασε πρόσφατα το πλέον ευέλικτο μέλος της οικογένειας των ελεγκτών ηλιακών συστημάτων της.
Ο νέος ελεγκτής ULTRA ενσωματώνει την ευρεία εμπειρία των μηχανικών της Charmeg παρέχοντας ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων.
Ο ULTRA προορίζεται τόσο για μεγάλης όσο και για μικρής κλίμακας ηλιακά συστήματα στα οποία η απόδοση έχει τον πρώτο λόγο.
Εξαιτίας της τεχνολογίας μικροϋπολογιστή που ενσωματώνει μπορεί να εξυπηρετήσει έως και δώδεκα διαφορετικές διαμορφώσεις ηλιακών εγκαταστάσεων.
Το νέο προϊόν χρησιμοποιεί τις μετρήσεις μέχρι τεσσάρων ανεξάρτητων αισθητηρίων θερμοκρασίας. Μέσω των τριών ανεξάρτητων ρελέ εξόδου μπορεί να οδηγήσει κυκλοφορητές, καυστήρες, δίοδες και τρίοδες ηλεκτροβάνες ανάλογα με τη διαμόρφωση που θα επιλεγεί.
Μεταξύ του πλήθους των δυνατών λειτουργικών διαμορφώσεων βρίσκονται και οι πιο δημοφιλείς και διαδεδομένες όπως παρασκευή ζεστού νερού χρήσης, θέρμανση πολλαπλών θερμοδοχείων, θέρμανση θερμοδοχείων με επίπεδα, χρήση βοηθητικών πηγών ενέργειας και πολλά ακόμα.
Ένα εξελιγμένο σύστημα αυτοδιάγνωσης επιτρέπει στον μηχανικό εγκαταστάτη και το συντηρητή να μεγιστοποιήσει τη συνολική απόδοση και να εκμηδενίσει τα πιθανά προβλήματα.
Το δοκιμασμένο σύστημα αντικεραυνικής και αντιστατικής προστασίας που είναι ενσωματωμένο στη συσκευή αποτελεί σημαντική προστατευτική ασπίδα έναντι επικίνδυνων καιρικών συνθηκών.
Οι ρυθμίσεις λειτουργίας καθώς και οι διαθέσιμες επιλογές είναι άμεσα προσβάσιμες μέσω του φιλικού προς το χρήστη χειρισμού που αποτελείται από ένα απλό σύνολο από μενού και υπομενού.
Οι παράμετροι παρουσιάζονται σε ευκρινές φωτιζόμενο LCD αγγίζοντας απλά τα τρία πλήκτρα του πληκτρολογίου αφής. Τα εύληπτα κινούμενα σύμβολα της οθόνης και το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήστη καθιστούν τη ρύθμιση υπόθεση λίγων λεπτών.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.charmeg.gr.