Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ο Δημήτρης Τσίνης νέος πρόεδρος στο Πανηπειρωτικό σωματείο «Η Φλόγα»

Ο Δημήτρης Τσίνης νέος πρόεδρος στο Πανηπειρωτικό σωματείο «Η Φλόγα»


Γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Φάφας

Ο Δημήτρης Τσίνης εξελέγη νέος πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου συντηρητών και εγκαταστατών καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων «Η Φλόγα», αντικαθιστώντας τον έως τώρα πρόεδρο Γιώργο Νεάνθη, ο οποίος δεν έθεσε υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο, στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 17 Ιουνίου.

Όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή του το νέο διοικητικό συμβούλιο της Φλόγας «οι εκλογές είχαν μεγάλη συμμετοχή, πράγμα που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων και την ποιοτική ανέλιξη του επαγγέλματός μας». Μετά τη συγκρότησή του σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Φλόγας έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Δημήτρης Τσίνης
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μόσχος
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Φάφας
Ταμίας: Μιχάλης Παναγιωτόπουλος
Μέλος: Δημοσθένης Τσάλης
Ελεγκτική επιτροπή: Γιώργος Νεάνθης, Χριστόφορος Λώλος, Λευτέρης Παππάς.
Αντιπρόσωπος στην τοπική ομοσπονδία εκλέχθηκε ο συν. Γιάννης Λώλης.
Επισημαίνεται ότι στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου συμμετέχουν για πρώτη φορά οι συν. Χρ. Μόσχος, Μιχ. Παναγιωτόπουλος και Δημ. Τσάλης. Με ανακοίνωσή της η νέα διοίκησης της Φλόγας, τονίζει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και να τους υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο δύσκολο έργο που μας περιμένει. Πιστεύουμε ότι με τη συμμετοχή όλων των μελών του σωματείου μας στις γενικές συνελεύσεις και τις συγκεντρώσεις, θα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

«Το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά των συναδέλφων»
Δήλωση του απερχόμενου προέδρου της Φλόγας Γιώργου Νεάνθη

Ένθερμες ευχές για «καλή δύναμη» απευθύνει στη νέα διοίκηση της Φλόγας ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Νεάνθης. Επισημαίνεται ότι ο συν. Γ. Νεάνθης ήταν πρόεδρος στο σωματείο από την ίδρυσή του έως τώρα. Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες αποφάσισε να μη θέσει υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο (εκλέχτηκε στην ελεγκτική επιτροπή), κρίνοντας ότι λίγο πριν τη συνταξιοδότησή του, τα ηνία του σωματείου θα πρέπει να αναλάβει η νέα γενιά των συναδέλφων. Ο συν. Γ. Νεάνθης, σε δήλωσή του, μετά την εκλογή της νέας διοίκησης, αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παραδίδω τη σκυτάλη στη νέα γενιά αξιόλογων συναδέλφων, τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Θα παραμείνω δίπλα τους και θα στηρίζω κάθε προσπάθεια για το καλό του κλάδου που πολύ δύσκολα οικοδομήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστώ το προηγούμενο Δ.Σ. για τη στήριξη που είχα σαν επικεφαλής.
Αποχωρώ από το Δ.Σ. γιατί η δύση της καριέρας είναι ορατή ηλίου. Εξάλλου το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά των συναδέλφων. Τους εύχομαι για άλλη μια φορά από τα βάθη της ψυχής μου καλή δύναμη. Από την πλευρά μου κρατάω την ικανοποίηση ότι συνέβαλα και εγώ στο απειροελάχιστο για να δημιουργήσουμε το σωματείο της Ηπείρου που ήταν όνειρο ζωής για μένα. Εύχομαι δε προ της συνταξιοδότησής μου να έχω τη χαρά της ίδρυσης της ομοσπονδίας.
Τελειώνοντας, και δοθείσης ευκαιρίας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους συναδέλφους που ηγούνται στα υπόλοιπα σωματεία του κλάδου. Πρέπει να σκύψουν στα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, έξω από κάθε σκοπιμότητα και να σκεφτούν ότι ο αδειούχος εγκαταστάτης καυστηρατζής δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματία έμπορο ή με οποιονδήποτε μη αδειούχο που έχει τις προϋποθέσεις για απόκτηση άδειας».