Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » Κρατήστε τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης καθαρά με Fernox

Κρατήστε τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης καθαρά με Fernox

H κορυφαία κατασκευάστρια επεξεργασίας νερού, Fernox, ανανέωσε το καθαριστικό συστήματος και άλλαξε ονομασία.
Το DS40 Descaler and Cleaner είναι σχεδιασμένο για την αφαίρεση εναποθέσεων αλάτων και υπολειμμάτων διάβρωσης στα συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Αυτό το ισχυρό, γρήγορο στη χρήση καθαριστικό κιτρικού οξέος, είναι τώρα διαθέσιμο μαζί με ένα υγρό ουδετεροποίησης 500ml για την ευκολότερη και ασφαλή δοσολόγησή του στο σύστημα.
Το DS40 Descaler and Cleaner χρησιμοποιείται για την ταχεία αφαίρεση των αλάτων, της «λάσπης» και άλλων επικαθίσεων που περιέχονται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης. Είναι ιδανικό για χρήση κατά τη δυναμική έκπλυση (powerflushing), η οποία συνιστάται από το νέο Βρετανικό Πρότυπο BS 7593:2019 και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαλάτωση των εναλλακτών θερμότητας ή των εξαρτημάτων του λέβητα ξεχωριστά. Μια σκόνη ελεύθερης ροής που είναι εύκολη στη χρήση σε συνδυασμό με μηχανές δυναμικού καθαρισμού.
Οι εγκαταστάτες θα χρειαστούν μόνο ένα πακέτο DS40 Descaler and Cleaner ανά εφαρμογή 100 λίτρων όγκου νερού συστήματος. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί με όλα τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης που αποτελούνται από διάφορα μέταλλα. Το DS40 Descaler and Cleaner πλέον περιλαμβάνει ένα νέο υγρό ουδετεροποίησης 500ml, μη επικίνδυνο – και όχι την παραδοσιακή πούδρα ουδετεροποίησης.
Το υγρό αυτό, πρέπει να χρησιμοποιείται για να μην μπορεί το καθαριστικό να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη στα εξαρτήματα αλουμινίου που βρίσκονται στα συστήματα κεντρικής θέρμανσης. Η υγρή έκδοση εξασφαλίζει την τήρηση όλων των περιβαλλοντικών κανονισμών. Για να μάθετε περισσότερα για τη Fernox και την γκάμα των προϊόντων της, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.mtg.com.gr