Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Κοπή βασιλόπιτας και βράβευση από το Σύνδεσμο Λάρισας

Κοπή βασιλόπιτας και βράβευση από το Σύνδεσμο Λάρισας

Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, στο «Χρυσό Τζάκι», έκοψε την πρωτοχρονιάτική του πίτα ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Λάρισας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός από τους υδραυλικούς – εγκαταστάτες του Συνδέσμου, ο πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών ν. Δράμας, κ. Οδυσσέας Κοκτσίδης, ο πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών ν. Καρδίτσας, κ. Γιώργος Κουνάβας, ο αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΛ κ. Αλέξανδρος Γκούλιος καθώς και ο ταμίας της ΟΕΒΕΛ κ. Βάιος Γκουνταρόπουλος.


Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του τόσο στον τοπικό σύνδεσμο της Λάρισας όσο και στην ΟΕΒΕΛ αλλά και στην ΟΒΥΕ., ο Κώστας Σαγώνας, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες υδραυλικούς και εγκαταστάτες, ως πρόεδρος του ΔΣ του ΝΕΣΥΘΕΡΜ.
Ο κ. Χαλέπης, πρόεδρος του Συνδέσμου, ευχαρίστησε τον κ. Σαγώνα για την πολύ μεγάλη του προσφορά και βοήθεια στο επαγγελματικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται και ευχήθηκε ότι καλύτερο για τα μέλη και τις οικογένειές τους για την καινούργια χρονιά. Από την πλευρά του ο κ. Σαγώνας ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και δήλωσε παρών σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου το επάγγελμα του υδραυλικού να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο. Η βραδιά κύλησε με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του καταστήματος καθώς και με κληρώσεις οι οποίες περιελάμβαναν πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι