Αρχική » Περιεχόμενα » ΕΒΕ » Κοπή της βασιλόπιτας της ΟΒΣΘ

Κοπή της βασιλόπιτας της ΟΒΣΘ

Σε δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας, αναφέρεται:
«Η φετινή εκδήλωση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για την Ομοσπονδία μας, καθώς είχαμε την χαρά και την δυνατότητα να κόψουμε την πίτα με την παρουσία των συζύγων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΒΣΘ, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των προσκεκλημένων της. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΟΒΣΘ. κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος:
“Η φετινή χρόνια, θα είναι μια χρονιά δύσκολη όπου η ΟΒΣΘ θα συνεχίσει να θωρακίζει τον ρόλο της και θα είναι δίπλα στα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το 2023, με πνεύμα συναδελφικότητας, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής”.
Ο κ. Νικολόπουλος εξήρε την διαφορά της φετινής εκδήλωσης κοπής πίτας όπου όπως ανέφερε: “Αφιερώνεται στην προσφορά της γυναικάς, συζύγου, συντρόφου, των συνδικαλιστών και στην ανάδειξη της προσφοράς τους, που μας υποστηρίζουν με τον διακριτικό και τόσο σημαντικό ρόλο τους. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και σήμερα αλλά και όλα αυτά τα χρόνια”.
Στο τραπέζι παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΒΣΘ, της Ελεγκτικής Επιτροπής και του επιτίμου προέδρου ΟΒΣΘ, ο πρόεδρος του ΒΕΘ. κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης και ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Δημήτριος Βαργιάμης.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου το φλουρί κέρδισαν ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας ΟΒΣΘ. κ. Ιωάννης Μπιντάκος και ο αναπληρωτής έφορος δημοσίων σχέσεων κ. Κυριάκος Τσαταλμπασίδης, οι οποίοι έλαβαν και το δώρο της πίτας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΒΕ