Αρχική » Αφιερώματα » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ MCE 2014 » ΚΟΜΒΙ – ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ: Πλήρης γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων θέρμανσης

ΚΟΜΒΙ – ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ: Πλήρης γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων θέρμανσης

mce-kombi

mce-kombi1. Η MCE 2014 ήταν μια επιτυχημένη για εμάς έκθεση. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη από πλευράς διοργάνωσης και η οργάνωση όπως αναμενόταν για μια τόσο μεγάλη έκθεση. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και λίγο καλύτερη από την προηγούμενη φορά.
2. Οι διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού αυτού του βεληνεκούς μαζί με τις εκθέσεις της aquatherm που έχουμε συμμετάσχει έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση. Οι επαφές είναι πολλές και διαφορετικές, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξουμε συνεργάτες από ένα μεγάλο φάσμα επαγγελματιών. Έχουμε αναπτύξει ένα σταθερό δίκτυο στις χώρες που έχουμε συμμετάσχει και έχουν αποδώσει στο έπακρο όσον αφορά την εξαγωγική μας δραστηριότητα.
3. Στόχος μας είναι το άνοιγμα του δικτύου μας στην Νοτιοδυτική Ευρώπη. Αγορές όπως Ιταλία,  Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία είναι μερικές από τις χώρες στις οποίες επεκτεινόμαστε. Το ποσοστό της επίτευξης των στόχων θα φανούν μέσα στην σεζόν.
4. Καθώς εξάγουμε πάνω από δύο δεκαετίες, τα προϊόντα μας δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά. Ποιοτικά έχουμε φτάσει ένα επίπεδο που μπορούμε να προσφέρουμε ανώτερο προϊόν σε καλύτερη τιμή από τους αντίστοιχους μεγάλους κατασκευαστές της Ευρώπης. Δεδομένου του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε. Εξάλλου η ποιότητα μας κρατάει συνεργασίες εξωτερικού 20 ετών. Γιατί οι συνεργάτες μας ξέρουν και εμπιστεύονται μια εταιρία με συνεχή και μακροχρόνια παρουσία, υψηλή ποιότητα και πλήρη υποστήριξη των προϊόντων της. Τέλος η πλήρως πιστοποιημένη γκάμα προϊόντων που έχει η εταιρίας μας έχει βοηθήσει στις εξαγωγές καθώς οι αγορές του εξωτερικού είναι πιο απαιτητικές και απόλυτες στον τομέα της πιστοποίησης.
5. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της θέρμανσης. Υπάρχει μια στροφή στην βιομάζα κάτι το οποίο δείχνει ότι ο κόσμος ψάχνει για οικονομικούς και οικολογικούς τρόπους για να ζεσταθεί. Κάτι που εμείς σαν εταιρία προσφέρουμε εδώ και 41 χρόνια. Παρόλα αυτά έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι δουλειές στο εξωτερικό χωρίς να μας αποτρέπει από το να εξάγουμε. Ο καθένας έχει πρόσβαση σε πληροφορίες και εταιρίες για να διαλέξει το προϊόν που του ταιριάζει. Πλέον είμαστε γνωστοί στις διεθνείς αγορές. Οπότε και ο κόσμος στις εκθέσεις, έρχεται να δει κάτι καινούργιο, καινοτόμο και αποδοτικό να παρουσιάζεται από την εταιρία μας. Με την συνεχή παρουσία μας στις εκθέσεις και στις διεθνείς αγορές, έχουμε κίνητρο να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας, με νέες τεχνολογίες.
6. Σαν εταιρία παρουσιάσαμε τον λέβητα ξύλου βιομάζας kn-at. Ένας λέβητας με την γνωστή ποιότητα και ασφάλεια του λέβητα Kn και την δυνατότητα αυτόματης ανάφλεξης στην βιομάζα. Με δυνατότητα καύσης από πέλλετ μέχρι και κουκούτσι από ροδάκινο. Η αυτόματη εναλλαγή από την καύση ξύλου στην καύση βιομάζας είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην περεταίρω εξοικονόμηση καυσίμου και χρημάτων.
Επίσης παρουσιάστηκε το ενεργειακό τζάκι ka που φτάνει μέχρι και 35 kW, από τα μεγαλύτερα τζάκια νερού στην Ευρώπη. Με δεκαετή εγγύηση και εξαιρετική απόδοση έχοντας υφιστάμενες εγκαταστάσεις εδώ και 35 χρόνια. Δεδομένα που το καθιστούν μοναδικό στο να αποδώσει σε μια κατοικία χωρίς δεύτερη πηγή θέρμανσης.  
Θεόδωρος Ζαφειρίδης
Υπεύθυνος Προμηθειών