Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Κλιματισμού » ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΕ: Υψηλής ποιότητας συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού Oventrop

ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΕ: Υψηλής ποιότητας συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού Oventrop

Η εταιρεία ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΕ, θέτει τα νέα δεδομένα στην ενδοδαπέδια θέρμανση σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία.
Η Oventrop ιδρύθηκε το 1851 και συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές υδραυλικού εξοπλισμού στον κόσμο. Παράγει υψηλής ποιότητας υλικά, για την κατασκευή δικτύων θέρμανσης και δροσισμού δαπέδου, προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν τα πιο απαιτητικά έργα, δίνοντας την ευκαιρία στους τελικούς χρήστες να απολαμβάνουν συστήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλό βαθμό εξοικονόμησης ενέργειας.


Ορειχάλκινα εξαρτήματα, υδραυλική εξισορρόπηση για έλεγχο δικτύων, προσυγκροτημένοι σταθμοί διαχείρισης συστημάτων θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων και πόσιμου νερού, θερμοστατικές κεφαλές και έξυπνα συστήματα διαχείρισης κτιρίων, είναι οι κατηγορίες που πρωταγωνιστεί η Oventrop, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στους συνεργάτες της.
Τα προηγμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού Oventrop, βραβεύονται για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο σε συνεργασία με διακεκριμένους σχεδιαστές.
Η ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΕ, συμπληρώνοντας 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας με σταθερή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, προσφέρει συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης προηγμένης τεχνολογίας. Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελεί έναν αξιόπιστο προσωπικό συνεργάτη για τις ανάγκες οποιασδήποτε εταιρείας.