Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Κλιματισμού » ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΕ: Νέα αντλία θερμότητας Panasonic Aquarea

ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΕ: Νέα αντλία θερμότητας Panasonic Aquarea

Οι προηγμένες αντλίες θερμότητας Panasonic Aquarea αποτελούν ένα καινοτόμο σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, σχεδιασμένο να παρέχει ιδανικές θερμοκρασίες και ζεστό νερό χρήσης ακόμη και σε ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες. Εξαιρετικά αξιόπιστες, χάρη στην υψηλή ποιότητα όλων των εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένου του συμπιεστή, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την ίδια την Panasonic.


Με θερμική απόδοση από 3kW έως 16kW, η σειρά των αντλιών θερμότητας Aquarea προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ανάγκη θέρμανσης και κλιματισμού.
Οι αντλίες Aquarea ταξινομούνται σε τρεις βασικές κατηγορίες βάσει των χαρακτηριστικών τους:
• Aquarea High Performance
Η σειρά High Performance έχει σχεδιαστεί για να καλύψει απαιτήσεις μέγιστης ενεργειακής εξοικονόμησης, επιτυγχάνοντας βαθμούς απόδοσης COP έως 5,33. Περιλαμβάνει μοντέλα από 3kW έως 16kW μονοφασικής και τριφασικής ηλεκτρικής παροχής. Έχει εγγυημένη λειτουργία ακόμα και στους -20°C, παράγοντας ζεστό νερό ως 60°C.
• Aquarea T-CAP
Οι αντλίες θερμότητας T-CAP μπορούν να διατηρήσουν σταθερή την απόδοσή τους, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έως τους -20°C, χωρίς τη ανάγκη υποβοήθησης από ηλεκτρικές αντιστάσεις. Με εγγυημένη λειτουργία μέχρι τους -28°C περιλαμβάνει μοντέλα από 9kW έως 16kW μονοφασικής και τριφασικής ηλεκτρικής παροχής.
• Aquarea HT
Οι αντλίες θερμότητας HT, με έξοδο νερού 65 οC ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία -15°C, είναι η ιδανική λύση για αντικατάσταση παραδοσιακού λέβητα σε παλιές εφαρμογές, διατηρώντας τα θερμαντικά σώματα υψηλών θερμοκρασιών εντός της οικίας. Περιλαμβάνει μοντέλα από 9kW έως 12kW μονοφασικής και τριφασικής ηλεκτρικής παροχής.
Όλες οι αντλίες θερμότητας Panasonic Aquarea μπορούν να συνδεθούν στο Smart Cloud επιτρέποντας τόσο τον απομακρυσμένο έλεγχο από τον χρήστη, όσο και την απομακρυσμένη συντήρηση από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Panasonic. Το Aquarea Smart Cloud είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός θερμοστάτης για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μιας συσκευής θέρμανσης. Είναι μια ισχυρή και λειτουργική υπηρεσία για τον τηλεχειρισμό των πλήρων λειτουργιών της Θέρμανσης και του Ζεστού Νερού, συμπεριλαμβανομένης και της παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας.
Επιπλέον, επιτρέπει στον εγκαταστάτη να φροντίζει εξ’ αποστάσεως τα συστήματα θέρμανσης των πελατών του, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και συντομεύοντας τον χρόνο απόκρισης, αυξάνοντας έτσι την ικανοποίηση του πελάτη.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντλίες θερμότητας Panasonic έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με BMS συστήματα, όπως τα δημοφιλή πρωτόκολλα KNX® και Modbus®. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού με φωτοβολταϊκά πάνελ ώστε η ζήτηση θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού οικιακής χρήσης να προσαρμόζεται στην παραγωγή τους. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιείται η απόδοση και η εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος.


Τις αντλίες θερμότητας Panasonic Aquarea θα τις βρείτε στην εταιρεία ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ AE, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εταιρεία, συμπληρώνοντας 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας με σταθερή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, αντιπροσωπεύει μερικές από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού ενώ εισάγει, μεταξύ άλλων, τα αρχιτεκτονικά στόμια Titus, τους ανεμιστήρες οροφής υψηλής αισθητικής Beacon, το προηγμένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης Oventrop και μια πληθώρα ειδών που μπορείτε να γνωρίσετε στο site της www.kokotas.gr