Αρχική » Αφιερώματα » Climatherm Energy 2020 » KLIMATIKA: Πρώτη παρουσίαση του λέβητα υδρογόνου της De Dietrich

KLIMATIKA: Πρώτη παρουσίαση του λέβητα υδρογόνου της De Dietrich

Μία καινοτόμα λύση από την εταιρεία KLIMATIKA παρουσιάστηκε στην διεθνή έκθεση ενέργειας Climatherm – Energy 2020.
H KLIMATIKA, συμμετέχοντας στην διεθνή έκθεση ενέργειας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της De Dietrich, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον λέβητα υδρογόνου τον οποίο αναπτύσσει η εταιρεία. Πρόκειται για μια καινοτομία της De Dietrich, η οποία αναδεικνύει τις αξίες της για κορυφαία ποιότητα και την δέσμευσή της για «βιώσιμη άνεση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κατοχυρωμένο σλόγκαν «Sustainable Comfort».


Ο λέβητας υδρογόνου αποτελεί την εξέλιξη των λεβήτων αερίου συμπύκνωσης προσφέροντας μειωμένες εκπομπές ρύπων σύμφωνα με τα νέα αυστηρά πρότυπα τα οποία ορίζει η ευρωπαϊκή ένωση για μηδενικές εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα έως το 2050. Ο λέβητας υδρογόνου (Η2) έχει ήδη τεθεί σε πιλοτική λειτουργία και αναμένεται μέχρι το 2022 να τοποθετηθούν 400 λέβητες υδρογόνου στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου της Βρετανίας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, παρευρέθηκαν στο περίπτερο της De Dietrich και ενημερωθήκαν από τα στελέχη της KLIMATIKA τόσο ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος, κ. Κωστής Χατζηδάκης όσο και ο Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Ενέργειας, κ. Ευθύμης Μπακογιάννης.